«Είμαι απλώς ένας πραγματικός άνθρωπος», σημείωσε η ηθοποιός, αναγνωρίζοντας ότι η κριτική ήταν αναπόφευκτη στο επάγγελμά της.

Από EW Staff
01 Φεβρουαρίου, 2022 @ 12:49
Bridgerton star Nicola Coughlan asks fans to keep their opinions

Η Nicola Coughlan ελπίζει ότι η προσοχή θα παραμείνει στο υποκριτικό της ταλέντο και δε θα μεταφερθεί στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η Ιρλανδή ηθοποιός, περισσότερο γνωστή για το ρόλο της Penelope Featherington στην αγαπημένη σειρά του Netflix «Bridgerton», προέτρεψε τους θαυμαστές να κρατήσουν τις απόψεις τους για το σώμα της για τον εαυτό τους σε ένα σύντομο, συναισθηματικά περιεκτικό σημείωμα που δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς της στο Instagram και στο Twitter.

«Αν έχετε άποψη για το σώμα μου, παρακαλώ, μην τη μοιραστείτε μαζί μου», έγραψε. «Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ευγενικοί και δεν προσπαθούν να είναι προσβλητικοί, αλλά εγώ είμαι απλώς ένας πραγματικός άνθρωπος και είναι πραγματικά δύσκολο να αντέξω το βάρος χιλιάδων απόψεων για το πώς φαίνεσαι που σου στέλνουν απευθείας κάθε μέρα».

bridgerton nicola

Η Nicola Coughlan αναγνώρισε ότι η κριτική ήταν αναπόφευκτη λόγω της φύσης του επαγγέλματός της, αλλά τόνισε ότι όποιος σχεδιάζει να σχολιάσει δημόσια θα πρέπει να λάβει υπόψη τη δύναμη των λόγων του.
«Αν έχεις άποψη για μένα, δεν πειράζει», έγραψε, «Καταλαβαίνω ότι είμαι στην τηλεόραση και ότι οι άνθρωποι θα έχουν πράγματα να σκεφτούν και να πουν, αλλά σας παρακαλώ να μην μου τη στείλετε απευθείας».

Η ίδια, η οποία έγινε γνωστή από τη βρετανική κωμική σειρά “Derry Girls”, έχει μιλήσει συχνά ενάντια στο άδικο bullying του γυναικείου σώματος στη show business. Το 2018, απάντησε σε έναν κριτικό θεάτρου που την αποκάλεσε «υπέρβαρο κοριτσάκι» γράφοντας ένα εκτενές δοκίμιο για τον Guardian.

«Είμαι πολύ τυχερή που χρησιμοποιώ το σώμα μου για να γίνω όλες αυτές οι συναρπαστικές γυναίκες. Αλλά το πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπει το σώμα μου είναι αναπόφευκτο», έγραψε. «Κάτι στην κοινωνία μας λέει ότι τα σώματα των γυναικών είναι δίκαιο παιχνίδι για κριτική με τρόπο που απλά δεν είναι το σώμα των ανδρών».

Κοινοποίησε ξανά το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρυσι, αφού ένας χρήστης του Twitter την είπε ως «το χοντρό κορίτσι από το Μπρίτζερτον», ενώ σχολίαζε την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες του 2021.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: