Από EW Staff
04 Οκτωβρίου, 2022 @ 10:02
IMG 9711 3

IMG 9712 1

Hot Take: The Depp/Heard Trial O Mark Hapka ως Johnny Depp στο πλευρό της όμορφης δικηγόρου του (CR: Tubi)

Τέσσερις μόλις μήνες μετά την έκδοση της ετυμηγορίας υπέρ του Depp, η πολύκροτη και για πολλούς “κινηματογραφική” δίκη του Johnny Depp με την πρώην σύζυγό του Amber Heard έρχεται στη μικρή οθόνη με πρωταγωνιστές τον Mark Hapka και την Megan Davis. O τίτλος της τηλεταινίας είναι Hot Take: The Depp/Heard Trial και πολλοί αναρωτιούνται αν έχει νόημα μια τέτοια ταινία και ειδικά τώρα… Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που την χαρακτήρισαν «αρπαχτή».


Παρότι δεν πρόκειται για υπερπαραγωγή η τηλεταινία του Tubi ρίχνει φως στις λεπτομέρειες της δίκης
αλλά και στην ψυχολογία των ηρώων.

Άλλωστε και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές που αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν καθένας έναν πολύ προβεβλημένο χαρακτήρα ήταν ιδιαίτερα διστακτικοί στην αρχή.

«Όταν μου πρότειναν τον ρόλο, δεν ενθουσιάστηκα», θυμάται ο Hapka καθώς τον θεώρησε «ριψοκίνδυνο ρόλο». «Είχα απορίες», προσθέτει. «Πήρα τηλέφωνο και μίλησα και με τον παραγωγό μας και τον σκηνοθέτη να μάθω τι είδους ταινία θα έκαναν και αν θα έπαιρναν θέση υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς γιατί τότε πραγματικά δεν με ενδιέφερε». Η Davis με τη σειρά της λέει “Όλοι πίστευαν πολύ στην απεικόνιση της [Heard] ως πραγματικό ανθρώπινο ον και της θέσης της ισότιμα και ανάλογα με τη θέση του αντιδίκου, και αυτό με έκανε να νιώθω άνετα, παρόλο που ήταν τόσο σύντομο χρονικό διάστημα». 

IMG 9713

Η Megan Davis & o Mark Hapka υποδύονται τους Johnny Depp & Amber Heard.

«Ήξερα ότι αυτή η ταινία θα γυριζόταν με ή χωρίς εμένα», εξηγεί ο Hapka. «Η Megan και εγώ καθίσαμε και μιλήσαμε και εκείνη μου είπε: «Θα προστατέψω πλήρως την Amber και εσύ θα προστατέψεις πλήρως τον Johnny», και έτσι βρήκαμε την ισορροπία και δουλέψαμε με στόχο όλα να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο ουδέτερα». 

IMG 9715

O Mark Hapka αντέγραψε απόλυτα το στιλ του Johnny Depp στην πολύκροτη δίκη.

Μετά από πολλές ώρες παρακολούθησης της δίκης, o Mark και η Megan έγιναν ο Johnny και η Amber και το κοινό μπορεί να ξαναζήσει δραματοποιημένη τη χολιγουντιανή δικαστική διαμάχη η οποία δικαίωσε τον Johnny Depp διχάζoντας, ωστόσο ακόμα και σήμερα τόσο για τον τρόπο διεξαγωγής της και την ετυμηγορία όσο και για την αλήθεια των «πρωταγωνιστών». 

IMG 9714

IMG 9711 1

Διαβάστε επίσης: