Από EW Staff
30 Ιανουαρίου, 2023 @ 10:41
IMG 9728

Το «Inventing Anna» ήταν μόνο η αρχή. Η Anna “Delvey” Sorokin έχει αποκτήσει τη δική της ριάλιτι σειρά, το “Delvey’s Dinner Club”, το οποίο πρόκειται να γυριστεί μέσα στο διαμέρισμά της στο East Village στη Νέα Υόρκη, όπου εκτίει ποινή φυλάκισης σε κατ’ οίκον περιορισμό.

IMG 1257

Oι περιβόητες διακοπές στο Μαρόκο που οδήγησαν την Anna Delvey στην φυλακή!

Η Sorokin, η οποία βγήκε από την φυλακή τον Οκτώβριο του 2022, θέλει να πει την ιστορία της στο νέο αυτό τηλεοπτικό πρόγραμμα. «Θα το κάνει μέσα από αυτό το σόου το οποίο πρόκειται να έχει ένα από τα πιο καυτά τραπέζια στην πόλη – καθώς η παρουσία θα είναι μόνο με πρόσκληση! «Εκεί, μια ομάδα ηθοποιών, μουσικών, επιχειρηματιών, κοσμικών, δημοσιογράφων και άλλων αξιότιμων καλεσμένων, προσκεκλημένων από την Delvey, θα την συνοδεύουν κάθε εβδομάδα γύρω από ένα τραπέζι με φαγητό φτιαγμένο από διάσημους σεφ για ένα πρόγραμμα με ειλικρινείς συζητήσεις όπου κανένα θέμα δεν θα είνια ταμπού – συμπεριλαμβανομένης και της εμπειρίας της Άννας με το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης στις ΗΠΑ, τη στρατηγική της να ξαναχτίσει την εικόνα της και τα σχέδιά της για το μέλλον».

IMG 1261

H Julia Garner στην σειρά Inventing Anna που έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης

Η νέα σειρά θα προσκαλέσει τους θεατές πίσω από τα φώτα καθώς η αεικίνητη Άννα «εφευρίσκει εκ νέου τον εαυτό της και το όνομά της». Εκτός από τις συζητήσεις γύρω από το τραπέζι του δείπνου, η εκπομπή θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις τόσο με τη Sorokin όσο και με τους καλεσμένους της.

IMG 1259

H αληθινή Anna Delvey σε παροξυσμό!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Butternut White προσθέτει: «Συχνά λέγεται ότι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις κάποιον είναι να μοιραστείς ένα γεύμα μαζί του. Είμαστε όλοι περίεργοι να μάθουμε ποια είναι πραγματικά η Άννα. Το “Delvey’s Dinner Club” θα αποκαλύψει την πραγματική γυναίκα πίσω από όλα όσα έχουμε διαβάσει και παρακολουθήσει για την Άννα».

Η Sorokin καταδικάστηκε 2019 για πολλά άλλα οικονομικά εγκλήματα αλλά και για κλοπή άνω των 200.000 δολαρίων τόσο από επενδυτές όσο και από φίλους. Μετά την αποφυλάκισή της το 2021, τέθηκε υπό κράτηση από τις μεταναστευτικές αρχές για παραβίαση της παραμονής της στις ΗΠΑ και σήμερα παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό στο Μανχάταν.

IMG 1263 1

IMG 1258

Διαβάστε επίσης: