Από EW Staff
11 Ιουνίου, 2021 @ 13:20

H Nicole Kidman νιώθει «έξω από τα νερά της» στον νέο της ρόλο για την επερχόμενη ταινία «Being the Ricardos», όπως αποκάλυψε στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι αυτό που την άγχωσε στην πραγματικότητα δεν ήταν ακριβώς ο ρόλος της, αλλά το πώς θα καταφέρει να δείχνει αστεία. «Ξέρεις, δεν ήμουν ποτέ η αστεία της υπόθεσης. Σε κανένα σετ. Είμαι εκτός της ζώνης ασφαλείας μου», είπε η ηθοποιός, που θα υποδυθεί την ξακουστή Lucille Ball στην αυτοβιογραφική ταινία για τη διάσημη σχέση της με τον Desi Arnaz, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Javier Bardem.

«H ταινία επικεντρώνεται στη θυελλώδη σχέση τους και στον γάμο τους, οπότε ξέρεις είναι κάτι πιο βαθύ, δεν είναι παντού η κωμική ηθοποιός», δήλωσε η Kidman ανακουφισμένη που δεν χρειάζεται να αναδείξει σε τόσο μεγάλο βαθμό την «πιο αστεία πλευρά της»

Desi Arnaz and Lucille Ball | CREDIT: ARCHIVE PHOTOS/GETTY

Άλλωστε, η θρυλική ηθοποιός που υποδύεται, πέρασε πολύ δύσκολα στον γάμο της. Εκείνη την εποχή όλο το Hollywood συζητούσε για το χαμογελαστό κορίτσι, που μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε μία αγέλαστη και καχύποπτη γυναίκα. 

«Η Lucille είχε την δική της εταιρεία παραγωγής και ήθελε να πάρει μαζί της τον Desi. Όμως, έπρεπε να παλέψει πολύ για αυτό, γιατί εκείνος ήταν Κουβανός. Πολλά στοιχεία στον γάμο της έχουν κοινά με τη σημερινή εποχή. Ακόμα και οι όροι, με τους οποίους έπρεπε να συμβιβαστούν οι καλλιτέχνες. Όλα αυτά συμβαίνουν και σήμερα. Και εσύ απλά τα ανέχεσαι και λες: Έτσι είναι η τέχνη», ανέφερε η Kidman, προσθέτοντας ότι είναι πολύ χαρούμενη, που της δόθηκε η ευκαιρία να πλησιάσει αυτή την πτυχή του χαρακτήρα της κωμικής ηθοποιού και δεν θα κάνει μία επιφανειακή αναπαράσταση του διάσημου show της «I Love Lucy».

Για την ακρίβεια η ταινία είναι ένα βιογραφικό δράμα. Ακολουθεί τη σχέση των δύο από τη στιγμή, που γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν το 1940, μέχρι και την στιγμή που χώρισαν το 1960, αφού πέρασαν χιλιάδες εμπόδια και «κατέστρεψαν ο ένας τον άλλο»

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η ταινία, όμως τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: