Οι θαυμαστές περίμεναν άλλο ένα iconic και πανάκριβο look.

Από EW Staff
01 Αυγούστου, 2021 @ 00:58
SEX AND THE CITY, Sarah Jessica Parker, (Season 1), 1998-2004. © HBO/ Courtesy: Everett Collection

Αν ξεχώρισε κάποια από το καστ του Sex and the City για το μοναδικό της στυλ και ταπεραμέντο, δεν ήταν άλλη από την Carrie Bradsaw.

Ο χαρακτήρας που υποδύθηκε η Sarah Jessica Parker έχει γίνει διάσημος για τις εντυπωσιακές, μοντέρνες στυλιστικές του επιλογές και το πανάκριβο γούστο. Όμως, ενώ η Carrie Bradsaw είχε συνηθίσει τους φαν της σε συνολάκια Chanel και Dior ή Manolo Blahnik, τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν στο reboot της σειράς, “And Just Like This“.

Δεδομένου ότι τα γυρίσματα πραγματοποιούνται καθημερινά σε κάθε γωνιά της Νέας Υόρκης, οι θαυμαστές της είχαν την ευκαιρία είτε να δουν από κοντά την Carrie, είτε να την παρατηρήσουν στις φωτογραφίες, που έχουν κυκλοφορήσει από το σετ.

Και ενώ όλοι περίμεναν να δουν άλλη μία iconic εμφάνισή της μετά από τόσα χρόνια, η Carrie Bradsaw εμφανίστηκε με ένα maxi φόρεμα με μοτίβο και μέσα από αυτό επέλεξε να συνδυάσει ένα γαλάζιο πουκάμισο.

Όμως, δεν ήταν ο συνδυασμός της, που δίχασε τους θαυμαστές, αλλά το γεγονός ότι το φόρεμα όπως φαίνεται, είναι δημιουργία της εταιρείας Forever 21, η οποία έχει οικονομικά ρούχα.

Το Twitter βέβαια, δεν άργησε να τη “δικάσει”, καθώς όλοι αναρωτιούνται “πού πήγε το ακριβό γούστο της”.

Τα υπόλοιπα βέβαια, αξεσουάρ που έχει συνδυάσει στο λουκ της, μόνο φθηνά δεν μπορούν να θεωρηθούν, καθώς η τσάντα της κοστίζει εκατοντάδες δολάρια και τα παπούτσια της φέρουν την υπογραφή του Terry de Havilland.

Μπορεί λοιπόν, οι φαν της να “απογοητεύτηκαν” αυτή τη φορά, αλλά η Carrie Bradsaw δείχνει ότι γνωρίζει από στυλ και μπορεί πολύ εύκολα να κάνει και τις πιο οικονομικές επιλογές να μοιάζουν εντυπωσιακές.

Διαβάστε επίσης: