Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα.

Από EW Staff
23 Αυγούστου, 2021 @ 12:00

Το δίκτυο SYFY ετοιμάζεται να διαθέσει στις 15 Οκτωβρίου τη νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο “Day of the Dead”, που θα βασίζεται στο κλασικό ομότιλο φιλμ του George A. Romero (Η Μέρα των Ζωντανών Νεκρών), που κυκλοφόρησε το 1985.

Το Day of the Dead θα περιγράψει την ιστορία έξι αγνώστων που προσπαθούν να επιβιώσουν τις πρώτες 24 ώρες μιας εισβολής ζόμπι κι όπως στη διάσημη ταινία, έτσι και τώρα, θα μας θυμήσει ότι μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται για να φέρει τους ανθρώπους κοντά είναι μια ορδή πεινασμένων ζόμπι.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Keenan Tracey (Bates Motel), Daniel Doheny (Alex Strangelove), Natalie Malaika (Fractured), Kristy Dinsmore (Vikings) και Morgan Holmstrom. 

Day of the Dead

Η σειρά παράγεται από τον Matt Drake για την Abbott Street Films, σε συνεργασία με το The Cartel και το HiTide Studios. Ο Stan Spry, ο Jeff Holland και ο Drew Brown είναι εκτελεστικοί παραγωγοί για το The Cartel και οι James Dudelson, Robert Dudelson, Jordan Kizwani, για το HiTide Studios.

Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο, η σειρά να επιστρέψει και με δεύτερη.

Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε, ότι η ταινία του George A. Romero, με πρωταγωνιστές τους Lori Cardille, Terry Alexander, Joseph Pilato και Richard Liberty, κέρδισε 34 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ κόστισε μόνο 4 εκατομμύρια δολάρια και θεωρείται μέχρι σήμερα “cult classic”. Έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο άλλες δύο φορές, με την πρώτη ταινία να βγαίνει στις αίθουσες το 2008 και τη δεύτερη το 2018.

Μένει να δούμε πώς θα τα πάει και η τηλεοπτική σειρά.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: