Μια παράσταση των ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ & ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Από EW Staff
12 Φεβρουαρίου, 2022 @ 09:57
NatassaBofiliou1


Δύο χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκε live σε κλειστό χώρο, η Νατάσσα Μποφίλιου,  πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, ανεβαίνει από το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο για περιορισμένες παραστάσεις  μαζί με την εξαιρετική μπάντα της στη σκηνή του ανανεωμένου VOX, για να παρουσιάσει επιτέλους την ιδανική εκδοχή της αγαπημένης πλέον “Εποχής του Θερισμού”.

Η “Εποχή του Θερισμού”, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των ακροατών σε δύσκολες συνθήκες και ταξίδεψε συναυλιακά με μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Φέτος το χειμώνα, βρίσκει τον σταθερό προορισμό της στο VOX της Ιεράς Οδού, σε μια παράσταση γεμάτη δυναμισμό και όλη τη συσσωρευμένη ενέργεια δύο χρόνων αποχής από τις αθηναϊκές σκηνές.

Τα τραγούδια της “Εποχής του Θερισμού” και όλες οι μεγάλες επιτυχίες τους  θα παρουσιαστούν  με τις σκηνικές συνθήκες που ονειρεύτηκε η αγαπημένη καλλιτεχνική τριάδα, σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση γεμάτη πάθος, έμπνευση, ανατροπές και συγκίνηση, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Άγγελου Τριαντάφυλλου.

“Η Εποχή του Θερισμού μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της, μεγάλες στιγμές! Είμαστε ευγνώμονες βαθιά για τον τρόπο που αγκαλιάσατε το νέο μας δίσκο και τον αναδείξατε ως τον πιο ευπώλητο της  χρονιάς, αλλά και για την  συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας.

Ανυπομονούμε για τα επόμενα. Είμαστε έτοιμοι για το 2022!”

Νατάσσα-Θέμης-Γεράσιμος

NatassaBofiliou

Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

Η αφίσα της νέας παράστασης της Νατάσσας Μποφίλιου στο VOX, δεν είναι μια απλή αφίσα. 
Είναι ένας διάλογος της Νατάσσας, του Θεμη και του Γεράσιμου με το κοινό, μια ανταλλαγή αναμνήσεων και στιγμών. Οι τρεις καλλιτέχνες κάλεσαν τον κόσμο για δύο εβδομάδες να στείλουν φωτογραφίες τους σχετικές με την “Εποχή του Θερισμού” και οι εικόνες αυτές σήμερα αποτελούν μέρος της σύνθεσης του τελικού δημιουργικού. Για άλλη μια φορά το κοινό μοιράστηκε, έδειξε την αγάπη του και έκανε εικόνα, τι σημαίνει για την κάθε μία και τον κάθε ένα  η μουσική, οι λέξεις, η φωνή. “Η Εποχή του Θερισμού” είναι ένα “κολαζ” όμορφων στιγμών, μια αγκαλιά για όλους και αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει η νέα αφίσα που ανακοινώνει και την έναρξη μιας σειράς live εμφανίσεων.
Δημιουργία εικαστικού: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

VOX
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 16
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210.3475900


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
A ΖΩΝΗ 30€
Β ΖΩΝΗ 25€
Γ ΖΩΝΗ 20€
BAR 15€

Πληροφορίες και προπώληση:

https://www.viva.gr/tickets/music/festivalvox/natassa-bofiliou-live/

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: