Η τρίτη σεζόν του American Crime Story θα ασχοληθεί με το επίμαχο θέμα, με πρωταγωνίστρια την Beanie Feldstein.

Από EW Staff
04 Αυγούστου, 2021 @ 12:21

H Beanie Feldstein κάνει το ντεμπούτο της ως Monica Lewinsky στο πρώτο teaser του Impeachment: American Crime Story. Μαζί της πρωταγωνιστούν οι Clive Owen ως πρόεδρος Bill Clinton, η Edie Falco ως πρώτη κυρία Hillary Clinton και η Sarah Paulson ως Linda Tripp.

H Monica Lewinsky ξεκίνησε να υπηρετεί το 1995 ως ασκούμενη στο γραφείο του αρχηγού προσωπικού του Λευκού Οίκου, Leon Panetta, προτού αναλάβει τη θέση στο Γραφείο Νομοθετικών Υποθέσεων. Aργότερα δήλωσε, ότι είχε εννέα σεξουαλικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Clinton, μέσα σε ενάμιση χρόνο.

Η εκτελεστική παραγωγός Nina Jacobson είχε αναφέρει, όπως και για τη δολοφονία του Gianni Versace που παρακολουθήσαμε στη δεύτερη σεζόν της ανθολογικής σειράς, πως η ιστορία πρέπει να διερευνήσει τι είναι αυτό, που καθιστά ένα έγκλημα ως έγκλημα. “Είναι ένα έγκλημα, για το οποίο ευθύνεται όλη η Αμερική, όχι οι χαρακτήρες”, ανέφερε, υπονοώντας πως πρώτα ολόκληρη η Αμερική ευθύνεται για την εξουσία, που δόθηκε στον Clinton και δεύτερος εκείνος για την πράξη του. Η Monica Lewinski ήταν για χρόνια ο περίγελος των γύρω της, όμως τώρα παίρνει τα ηνία στα χέρια της, έχοντας τον ρόλο της εκτελεστικής παραγωγού στην ίδια της την ιστορία.

Η σεζόν θα επικεντρωθεί κυρίως στις οπτικές της Lewinsky, στην Tripp, μία από τις έμπιστους της Lewinsky που την ηχογράφησε κρυφά και την Paula Jones (Annaleigh Ashford), που μήνυσαν τoν Clinton, οδηγώντας τελικά, την έρευνα στις οικονομικές συναλλαγές του Bill Clinton πριν από την προεδρία.

Ο Billy Eichner θα υποδυθεί τον ιδρυτή του Drudge Report, Matt Drudge και η Betty Gilpin την πολιτικό Ann Coulter.

“Οι άνθρωποι λένε την ιστορία μου εδώ και δεκαετίες. Στην πραγματικότητα, μόλις τα τελευταία χρόνια κατάφερα να πω την ολοκληρωμένη ιστορία. Σχεδόν 20 χρόνια μετά το συμβάν. Αλλά είμαι ευγνώμων για την ανάπτυξη της κοινωνίας μας, που επιτρέπει σε ανθρώπους σαν κι εμένα, που ουσιαστικά με φίμωσαν, να βρω ξανά την φωνή μου. Αυτό όμως ,δεν συνέβη μόνο σε εμένα. Οι ισχυροί άνθρωποι, συχνότερα οι άνδρες, εκμεταλλεύονται τους πιο αδύναμους με οποιονδήποτε τρόπο. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να δουν την αφήγησή μου σαν μια τέτοια ιστορία“, είπε η Monica Lewinski στο Vanity Fair.

Αρχικά, η σειρά θα έκανε πρεμιέρα πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016, όμως μεταφέρθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου αυτού του έτους.

Το σενάριο έχει γράψει η Sarah Burgess. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Ryan Murphy, Brad Simpson, Alexis Martin Woodall, Sarah Burgess, Brad Falchuk, Scott Alexander, Larry Karaszewski και Michael Uppendahl.

Διαβάστε επίσης: