"Ο παραγωγός με πλησίασε και μου είπε: "Πώς είναι τα νεφρά σου;"".

Από EW Staff
21 Φεβρουαρίου, 2022 @ 11:54
tomHolland

Ακόμα και ο Spider-Man χρειάζεται μια μαμά να τον προσέχει.

Ο Tom Holland μοιράστηκε ακόμα μια διασκεδαστική παρασκηνιακή ιστορία από τα γυρίσματα της ταινίας της Marvel, εξιστορώντας στο επεισόδιο της Παρασκευής του Live With Kelly and Ryan, την ιστορία για όταν η μητέρα του τηλεφώνησε στους παραγωγούς για να ζητήσει περισσότερα διαλείμματα για την τουαλέτα του γιου της.

Αφού ανέφερε ότι η στολή του Spider-Man δεν έχει φερμουάρ (“Και ξέρετε τι εννοώ όταν λέω “φερμουάρ””, είπε αστειευόμενος), ο Holland είπε: “Στην πρώτη ταινία, θυμάμαι ότι γυρίζαμε αυτή τη σεκάνς στο μνημείο της Ουάσινγκτον και ήμουν στη στολή για μέρες κάθε φορά, 11 ώρες [την ημέρα], και ήμουν νέος, οπότε ήθελα να εντυπωσιάσω το στούντιο. Δεν ήθελα να πιστέψουν ότι χρειαζόμουν διαλείμματα”.

Μια μέρα, κατά τη διάρκεια του καθημερινού του τηλεφωνήματος στη μητέρα του, ο Holland εξήγησε: “Έλεγα: “Μαμά, πραγματικά δυσκολεύομαι. Δουλεύω κάθε μέρα και επειδή φοράω το κοστούμι, δεν μπορώ να πάω στην τουαλέτα”.

Και συνέχισε: “Και μετά από δύο ημέρες ο παραγωγός ήρθε και με ρώτησε: “Πώς είναι τα νεφρά σου;””.

Όταν ο Χόλαντ απάντησε: “Τα νεφρά μου είναι μια χαρά. Γιατί ρωτάτε;”, ο παραγωγός απάντησε: “Λοιπόν, η μαμά σου μας τηλεφώνησε…”.

Έτσι, όπως το έθεσε ο Holland (υπό τα έλια του κοινού και των παρουσιαστών): “Η μαμά μου τηλεφώνησε στο μεγαλύτερο στούντιο του κόσμου και είπε: “Δώστε στον γιο μου διάλειμμα για τουαλέτα!””.

Με όλα αυτά τα δισεκατομμύρια, θα περίμενε κανείς ότι η Marvel θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά να βάλει φερμουάρ στη στολή του Spider-Man. Αλλά δυστυχώς…

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: