Η Carole Baskin, έβγαλε τα νύχια της.

Από EW Staff
02 Νοεμβρίου, 2021 @ 12:41

Η Baskin, ιδιοκτήτρια ενός μεγάλου καταφυγίου γατιών, το οποίο υπήρξε το κύριο θέμα της επιτυχημένης σειράς ντοκιμαντέρ Tiger King, μηνύει το Netflix και την Royal Goode Productions στο δικαστήριο της Florida.

 Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα που μας πέρασε, ζήτησε περιοριστικά μέτρα ώστε να εμποδίσει τη γνωστή πλατφόρμα να αναπαράγει οποιοδήποτε υλικό και πλάνο από το καταφύγιο της στη δεύτερη σεζόν του Tiger King ή σε οποιαδήποτε διαφημιστκή του καμπάνια.

Η ένσταση της Baskin, έγινε μαζί με τον σύζυγο της Howard Baskin, μερικές ημέρες μετά τη δημοσίευση του τρέιλερ της δεύτερης σεζόν, στο Netflix. Σύμφωνα με την καταχώρηση του δικαστηρίου, το promo του ντοκιμαντέρ, δείχνει τους Baskins ως κεντρικά πρόσωπα του sequel, μέσα από στιγμιότυπα που πάρθηκαν από την Royal Goode Productions, τα οποία έχουν τραβηχτεί για χρήση στην πρώτη σεζον. Εφόσον δεν υπάρχει συμβόλαιο που να εγκρίνει τη συμμετοχή της στην φετινή σεζόν, η ίδια σημείωσε πως γίνεται κατάχρηση του προσώπου της χωρίς η ίδια να έχει κάποιο οικονομικό όφελος.

Οι Baskins, ζητούν από το Netflix και την Royal Goode να αφαιρέσουν όλα τα πλάνα από τη σεζόν 2, και αναμένουν να γίνει δίκη σχετικά με το ζήτημα. Το Netflix από την άλλη, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

instafeed

Διαβάστε επίσης: