Κι έπεται δυνατή συνέχεια.

Από EW Staff
04 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 11:43

Ποιος το περίμενε πως μετά από 40 ολόκληρα χρόνια θα ακούγαμε δύο καινούρια τραγούδια από τους ΑΒΒΑ, το θρυλικό συγκρότημα από τη Σουηδία;

Και δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά: θα κυκλοφορήσουν επίσης κι ένα ολοκαίνουργο στούντιο άλμπουμ ενώ θα δώσουν και μία, μάλλον, πρωτότυπη συναυλία, ενώ θα ακολουθήσει και περιοδεία.

Ας ξεκινήσουμε από το live, που αργεί κάπως. Η συναυλία των τεσσάρων ΑΒΒΑ, των Agnetha, Björn, Benny και Anni-Frid, θα είναι ψηφιακή κι έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαΐου του 2022, στην ABBA arena χωρητικότητας 3.000 ατόμων, στο Queen Elizabeth Olympic Park, του Λονδίνου. Μαζί τους θα συμμετέχει και μία μπάντα 10 ατόμων. Οπως μας πληροφορούν από την εταιρία τους, για τη συγκεκριμένη συναυλία έχουν δημιουργηθεί ψηφιακοί χαρακτήρες των τεσσάρων ΑΒΒΑ, με τεχνικές πρόβες motion-capture τεχνολογίας, τόσο με τη συμμετοχή των μελών της μπάντας, όσο και της ομάδας της Industrial Light & Magic τεχνολογικής εταιρείας με δυναμικό 850 ατόμων.

Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “Voyage”, ηχογραφήθηκε στο studio του Benny στη Στοκχόλμη και θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου 2021. Ηδη ανέβασαν δυο νέα τραγούδια ως προπομπούς, τα «I Still Have Faith In You” και “Don’t Shut Me Down”.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: