Αυτό είναι το συγκλονιστικό, νέο, ψυχολογικό θρίλερ, από τη συγγραφέα του best seller “Καλό μου παιδί”, που βραβεύτηκε και μεταφράστηκε σε περισσότερες από 14 χώρες, ενώ ετοιμάζεται και η κινηματογραφική του διασκευή.

Από EW Staff
15 Φεβρουαρίου, 2022 @ 08:09
romy hausmann

“Η Μάρτα Κοιμάται” της Romy Hausmann από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Πριν από πολλά χρόνια, η Νάντια καταδικάστηκε για ένα φριχτό έγκλημα. Μετά την αποφυλάκισή της, το μόνο που θέλει είναι να ζήσει μια σχετικά φυσιολογική ζωή. Όταν όμως η μοναδική της φίλη σκοτώνει τον εραστή της και εκλιπαρεί τη Νάντια να τη βοηθήσει, εκείνη δεν μπορεί να της αρνηθεί. Τότε, ένα απομονωμένο σπίτι στο δάσος θα γίνει το σκηνικό ενός παράξενου παιχνιδιού, με θέμα την ενοχή, την εξιλέωση και το ερώτημα εάν ένας εγκληματίας μπορεί να απελευθερωθεί ποτέ από το παρελθόν του.

Imartakoimatai2


Να θυμίσουμε ότι η Romy Hausmann (γεννημένη το 1981, στην Ανατολική Γερμανία), διατηρεί το blog Mymonk, στο οποίο εξιστορεί τις προσωπικές της εμπειρίες, με στόχο να εμφυσήσει την αισιοδοξία στους αναγνώστες της. Από τη γέννηση του γιου της, εργάζεται στον χώρο της τηλεόρασης, ως freelancer, ενώ έχει ήδη χαρακτηριστεί, από τον Τύπο, ως “η νέα βασίλισσα του θρίλερ”. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή έδειξε πως, η συγγραφική της ευφυΐα και ο επιδέξιος χειρισμός της ψυχοσύνθεσης των χαρακτήρων της, αποτελούν τα δυνατά “χαρτιά” της. Έτσι, και στο “Η Μάρτα κοιμάται”, αρνείται να ακολουθήσει στημένες φόρμες, κλισέ και έξυπνα τρικ. Η αχαλίνωτη φαντασία της ακολουθεί περίπλοκα, δύσβατα μονοπάτια, κάνοντας την αδρεναλίνη του αναγνωστικού κοινού να ανεβαίνει ανεξέλεγκτα, όχι όμως μόνο από ανατριχίλα και φόβο, αλλά και από το πού μπορεί να οδηγηθεί οποιοσδήποτε από έλλειψη αγάπης και ενσυναίσθησης.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: