Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Stephen Williams.

Από Πέννυ Λουπάκη
05 Αυγούστου, 2021 @ 23:34

H Lucy Boynton καλείται να υποδυθεί την Μαρία Αντουανέτα στη νέα βιογραφία του Searchlight, με τίτλο Chevalier de Saint-Georges.

Πρωταγωνιστής θα είναι ο Kelvin Harrison Jr, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Stephen Williams. Στο καστ θα συμμετέχει επίσης, η Samara Weaving.

Γεννημένος το 1745 στη Γαλλική Καραϊβική, ο de Saint-Georges ήταν ο “παράνομος” γιος μίας Αφρικανής σκλάβας και ενός Γάλλου ιδιοκτήτη φυτειών, που γρήγορα εντάχθηκε στην υψηλή κοινωνία ως διάσημος βιολιστής, συνθέτης και πρωταθλητής ξιφομάχος. Όμως, ένας άτυχος τελικά, έρωτας με μια Γαλλίδα αρχόντισσα και η ρήξη με τη Μαρία Αντουανέτα και το δικαστήριο της, οδήγησαν τελικά, στην πρόωρη “πτώση” του.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Element Pictures, Stefani Robinson και Dianne McGunigle, ενώ την επιτήρησή της η διευθύντρια παραγωγής Zahra Phillips και η εκτελεστική παραγωγός, Cornelia Burleigh.

Η Lucy Boynton γνώρισε μεγάλη επιτυχία για τον ρόλο της στο θρυλικό Bohemian Rhapsody, τη βιογραφική ταινία για τους Queen. Σύντομα, το κοινό της θα μπορεί να τη δει σε ένα ακόμα project, την αναπροσαρμογή του Why Did Don’t Ask Evans; (Hugh Laurie) της Agatha Christie, δίπλα στον Will Poulter. Θα πρωταγωνιστήσει επίσης, ως Marianne Faithfull στην -επίσης- βιογραφία Faithfull, που θα περιγράφει την πορεία του εμβληματικού ροκ τραγουδιστή στην κορυφή της μουσικής σκηνής, κατά την περίοδο της Βρετανικής Εισβολής.

Διαβάστε επίσης: