"Ήθελα να ωριμάσω, να μην είμαι πια παιδί".

Από EW Staff
22 Ιουλίου, 2021 @ 17:55

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην Apple Music, με αφορμή το νέο της δίσκο με τίτλο “Solar Power”, που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, η Lorde αναφέρθηκε στην “απουσία” της από τα social media.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, χρειάστηκε να επιλέξει μεταξύ μίας πιο “σοβαρής εικόνας” και της πιο “ανέμελης”, που θα την ήθελε να είναι “το κορίτσι του Tik-Tok, του Instagram κοκ”. Η ίδια εξήγησε στον Zane Lowe, ότι προτίμησε την πρώτη επιλογή.

“Συνειδητοποίησα πως κάθε φορά προσπαθούσα να βρω μία έξυπνη λεζάντα για τις δημοσιεύσεις μου στο Instagram ή να φαίνομαι αρκετά κουλ στις φωτογραφίες μου ή να με νοιάζει πόσα likes θα μαζέψω. Ξέρεις, από τη μία μεριά ακούγεται φυσιολογικό, αλλά εμένα με κουράζει”, ανέφερε η 24χρονη τραγουδίστρια.

“Για εμένα, δεν είμαι το κορίτσι, που θέλει να έχει μία ντουζίνα likes. Είμαι αυτή, που είμαι και έχω καταλήξει πως αυτό θέλω να παραμένω. Θυμάμαι ότι η τελευταία φορά που μου άρεσαν όλα αυτά ήταν, όταν ήμουν 21. Και έκτοτε είδα ότι όλο αυτό αλλάζει και γιγαντώνεται. Δεν μου άρεσε να είμαι το κορίτσι του TikTok ή του Instagram”, είπε η Lorde.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Είναι σαν να διαλέγεις αν θες να είσαι “με τα παιδιά” ή αν θες να ωριμάσεις από τα 24 σου. Εκείνη την στιγμή κατάλαβα πως είχα αρχίσει να κλίνω προς τα παιδιά. Οπότε, δεν μου άρεσε και πολύ”, αστειεύτηκε, επισημαίνοντας πως τώρα ξεκινάει για εκείνη μία μεταβατική περίοδος, που νιώθει ότι ωριμάζει.

Το νέο της άλμπουμ με τίτλο Solar Power θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου. “Το άλμπουμ είναι μία γιορτή για τον φυσικό κόσμο, μία προσπάθεια να καταγράψω τα βαθιά, αληθινά αισθήματα, που νιώθω, όταν βρίσκομαι στην εξοχή. Όταν νιώθω κάποιο σκίρτημα στην καρδιά μου, βαθιά αγάπη ή ακόμα και όταν είμαι μπερδεμένη, στρέφομαι στη φύση για απαντήσει. Αναπνέω καθαρό αέρα και συντονίζομαι”, δήλωσε.

Η Lorde την επόμενη χρονιά έχει προγραμματίσει μία περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να προωθήσει το άλμπουμ της. Οι πρώτες ημερομηνίες έχουν οριστεί για τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Διαβάστε επίσης: