Η πρωταγωνίστρια του "The Masters of Sex" Lizzy Caplan στη νέα μεταφορά του Paramount+.

Από EW Staff
12 Νοεμβρίου, 2021 @ 14:07

Η υποψήφια για Emmy Lizzy Caplan θα πρωταγωνιστήσει ως Alex Forrest στην τηλεοπτική μεταφορά του “Fatal Attraction” για λογαριασμό του Paramount+, υποδυόμενη το ρόλο που έκανε παγκοσμίως γνωστή την Glenn Close στο αυθεντικό θρίλερ του 1987, Ολέθρια Σχέση.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα, η σειρά αυτή θα είναι “μια αρκετά πιστή αναβίωση του κλασικού ψυχολογικού και ερωτικού θρίλερ, σήμα κατατεθέν της κουλτούρας της δεκαετίας του ’80” και “θα εξερευνήσει τις μοιραίες έλξεις και τα διαχρονικά θέματα του γάμου και της απιστίας, μέσα από το φακό των σύγχρονων συμπεριφορών προς τις ισχυρές γυναίκες, τις διαταραχές προσωπικότητας και τον καταναγκαστικό έλεγχο”.

Fatal Attraction (1987) poster

Η Alexandra Cunningham (“Dirty John“) διευθύνει τη σειρά, έχοντας χρέη και ως συγγραφέας και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Kevin J. Hynes (“Perry Mason“), Darryl Frank και Justin Falvey.

“Η Alexandra φέρνει μια απίστευτα ισχυρή και λεπτή άποψη σε μια ιστορία που έγινε πολιτιστικό φαινόμενο, αλλά μέχρι στιγμής έχει ειπωθεί μόνο μέσα από την ανδρική ματιά”, δήλωσε η Nicole Clemens, πρόεδρος της πρωτότυπης σειράς σεναρίων της Paramount+. “Σε συνεργασία με τον Kevin, θα φέρουμε το επόμενο εκρηκτικό κεφάλαιο αυτής της ιστορίας σε μια νέα γενιά, διατηρώντας πάντα μια ισορροπία στην πολυπλοκότητα της ανθρώπινης ψυχής”.

Η Lizzy Caplan εμφανίστηκε πιο πρόσφατα στη δεύτερη σεζόν του “Castle Rock” και αυτή τη στιγμή δανείζει τη φωνή της στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα Reagan Ridley στην κωμωδία κινουμένων σχεδίων “Inside Job”. Εκτός από τις πολλές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές της ερμηνείες, έλαβε υποψηφιότητες για Emmy και Critics Choice Award για τη δουλειά της στο “Masters of Sex” του Showtime, όπου πρωταγωνίστησε δίπλα στον Michael Sheen.

Οι υπόλοιπες συμμετοχές στο καστ της σειράς θα ανακοινωθούν σε επόμενη ημερομηνία προσεχώς. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: