Μετά από χρόνια απουσίας, η 34χρονη ηθοποιός επιστρέφει στις οθόνες μας.

Από agdmin
25 Μαΐου, 2021 @ 15:27

Οι ρομαντικές κομεντί αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της νοσταλγικής 2000’s διασκέδασης, με το Netflix να τις έχει επαναφέρει δυναμικά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια – και φυσικά, τίποτα δεν είναι πιο χαρακτηριστικό εκείνης της δεκαετίας από τη σταρ της εποχής: τη Lindsey Lohan.

Σύμφωνα με το ίδιο το Netflix, η Lohan θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ρομαντική κομεντί του στούντιο, ενσαρκώνοντας μια “κακομαθημένη κληρονόμο η οποία χάνει τη μνήμη της σε ένα ατύχημα και τίθεται υπό την φροντίδα ενός γοητευτικού εργάτη”.

Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ αναλαμβάνει η Janeen Damian (Hallmark Channel’s A Christmas Waltz) και θα συμμετέχει και στο σενάριο μαζί με τους Michael Damian, Jeff Bonnett και Ron Oliver. 

Η Lindsey Lohan εκτοξεύτηκε στο χολιγουντιανό ζενίθ τη δεκαετία του 2000 με επιτυχίες όπως το Mean Girls (2004) και το Freaky Friday (2003), που την καθόρισαν ως το απόλυτο teen idol. 

Μετά από μια σειρά από σκάνδαλα και δυσκολίες με κατάχρηση ουσιών, η Lohan σιγά-σιγά σταμάτησε την ηθοποιία και στράφηκε στη μόδα, τη μουσική και τη διαχείριση nightclub και άλλων κέντρων διασκέδασης στην Ελλάδα.

Μένει τώρα να δούμε εάν ο ρόλος της στην επερχόμενη rom-com, σηματοδοτεί μια ερμηνευτική αναγέννηση για την ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης: