Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα προωθήσει το νέο της άλμπουμ με το θρυλικό Tony Bennett.

Από EW Staff
24 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 16:50

Το one-off gig θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου με τη Lady Gaga να παίζει jazz classics, καθώς και κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ της με τον Tony Bennett, το “Love For Sale”.

Όλοι οι θαυμαστές της θα μπορούν να δουν ελεύθερα το live, αλλά τα καλύτερα θα συμβούν στην Αγγλία, όπως σημειώνει το ΝΜΕ, με fan zones που θα στηθούν στο Shepherd’s Bush και το Stratford City (δεν είναι και πολύ μακριά για να… πεταχτούμε εδώ που τα λέμε). Εκεί, στο Westfield London, σε ένα πολύ κόζι pop-up jazz θέατρο, εμπνευσμένο από το νέο άλμπουμ, θα υπάρχει premium προβολή της παράστασης, ενώ θα μοιραστούν και αναμνηστικά δώρα στους τυχερούς παρευρισκόμενους. Όλα δωρεάν εννοείται. Τέλος πάντων, εμείς στην Ελλάδα θα περιοριστούμε στις οθόνες μας.  

Το “Love For Sale” κυκλοφορεί την 1η Οκτωβρίου και, όπως είπαμε, περιέχει 10 τραγούδια (12 στην deluxe έκδοση). Παρακάτω το tracklist:

1. “It’s De-Lovely”
2. “Night and Day”
3. “Love For Sale”
4. “Do I Love You”
5. “I Concentrate on You”
6. “I Get a Kick Out of You”
7. “So In Love”
8. “Let’s Do It”
9. “Just One of That Things”
10. “Dream Dancing”
11. “I’m Got You Under My Skin” (DELUXE VERSION)
12. “You ‘re The Top” (DELUXE VERSION)

Ουσιαστικά αποτελεί την τελευταία στούντιο ηχογράφηση του Tony Bennett, ο οποίος πάσχει από Αλτσχάιμερ. Κάτι, από μόνο του, πολύ συγκινητικό.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: