Μπορεί η Kristen Schaal να απολύθηκε από το επάγγελμα των ονείρων της, αλλά κέρδισε κάτι πολύ σημαντικό.

Από EW Staff
10 Αυγούστου, 2021 @ 17:15

Έναν μόνο μήνα μετά την έναρξη του South Park, ο χαρακτήρας της Kristen Schaal, πέθανε -πριν καν προλάβει να τον γνωρίσει το κοινό. Όμως, η ηθοποιός – συγγραφέας είναι εδώ για να μας πει τον λόγο.

Σε συνέντευξή της στο Daily Beast, η 43χρονη εξήγησε ότι το να γράφει την 11η σεζόν της σειράς του Comedy Central, ήταν για εκείνη μια “ονειρεμένη δουλειά”. Έπειτα όμως, ήταν το Flight of the Conchords του HBO, που εκτόξευσε την καριέρα της.

“Δεν άντεξα πολύ. Ήμουν εκεί και έγραφα για περίπου έναν μήνα και έλαβα μία προειδοποίηση, ότι μιλούσα πολύ. Απλώς είχα αγχωθεί, γιατί ποτέ πριν δεν είχα κάνει κάτι τέτοιο ως σεναριογράφος. Τους ρωτούσα συνέχεια: πώς σας φαίνεται αυτό; Τι λέτε για εκείνο; Και τελικά, δεν λειτουργεί έτσι”, ανέφερε η ηθοποιός των Toy Story και 30 Rock.

Εξήγησε επίσης, πως εκείνη την περίοδο δεν γνώριζε πολλά για την ποπ κουλτούρα και έτσι δεν κατάφερε να φτάσει τους υπόλοιπους σεναριογράφους στο σημείο, που περίμεναν εκείνοι, εφόσον της είχαν αναθέσει μόνο τις παρωδίες του project.

“Δεν μπορούσα να φτάσω σε εκείνο το σημείο. Οπότε, απλά το κούραζα… και εκείνοι με έδιωξαν. Τώρα μπορώ να το κάνω -το αναφέρω σε περίπτωση, που ακούει κανείς. Απλά τότε ήμουν πολύ ενθουσιασμένη και αγχωμένη, που δούλευα σε αυτό”, εξήγησε, ενώ τόνισε πως παρά το γεγονός ότι έφυγε δεν υπάρχει καμία εχθρότητα με τους δημιουργούς της σειράς, Trey Parker και Matt Stone.

“Όταν έλαβα το μήνυμα ότι με έδιωξαν, ήταν καταστροφικό για εμένα”, θυμάται η Kristen Schaal. “Ήμουν συντετριμμένη, αλλά θυμάμαι ότι μίλησα με τον James Bobin, τον συν-δημιουργό του Flight of the Conchords, την ημέρα που απολύθηκα. Ήπιαμε κάτι μαργαρίτες και μου είπε: “Έλα μην σε νοιάζει, Θα απολυθείς και θα προσληφθείς αλλού, σιγά! Μου έδωσε πολύ καλές συμβουλές. Και μετά πήγα σπίτι και – ναι, αυτή η χρονιά ήταν απίστευτη!- και μετά γνώρισα τον σύζυγό μου -και πρώην συγγραφέα της Daily Show- Rich Blomquist σε αυτό το show, Snake N Bacon, στο οποίο και ήταν εκτελεστικός παραγωγός. Μου ζήτησαν να βγούμε ραντεβού και τότε άλλαξαν όλα”, κατέληξε.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: