Από EW Staff
20 Μαΐου, 2021 @ 20:29

Η Katy Perry κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Electric», σε συνεργασία με την εταιρεία Pokémon για το άλμπουμ Pokémon 25: The Album.

Το βίντεο δείχνει την τραγουδίστρια μαζί με τον Pikachu να παρατηρούν μια νεότερη εκδοχή της, που αγωνίζεται να γίνει μια νέα καλλιτέχνιδα με τον φίλο της Pichu.

Το τραγούδι είναι αισιόδοξο και θετικό και εστιάζει στην αλληλοϋποστήριξη και την επιδίωξη των ονείρων. Για τη δημιούργια του single, η Perry συνεργάστηκε με τους The Monsters & Strangerz, Jon Bellion και Bruce Wiegner.


Μιλώντας για το τραγούδι «Electric», η Perry είπε:

“Όταν επισκέφτηκα το Pokémon Café κατά την περιοδεία μου στην Ιαπωνία, ένιωσα μια τεράστια νοσταλγία. Με πήγε πίσω στα νεανικά μου χρόνια. Όταν λοιπόν έλαβα την πρόσκληση να πάρω μέρος στην 25η επέτειο μαζί με τους Post Malone και J Balvin, ενθουσιάστηκα! Τα βασικά θέματα του τραγουδιού – η δυναμικότητα και η σπίθα που ζωντανεύει το εσωτερικό μας φως – έχουν καθοδηγήσει τη ζωή μου, αλλά και την παράλληλη ιστορία και τους χαρακτήρες του Pokémon.

Το Pikachu είναι η εξελιγμένη μορφή του Pichu, οπότε στο βίντεο βλέπετε τη νεότερη εκδοχή μου με τον Pichu και τον εαυτό μου σήμερα με τον Pikachu.

Και οι δύο εξελισσόμαστε, αλλά πάντα διατηρούμε την αίσθηση της παιδικότητας μας.

Διαβάστε επίσης: