Άσχημα νέα για τον κωμικό.

Από EW Staff
25 Αυγούστου, 2021 @ 23:00

O Billy Connolly μίλησε για τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει πλέον στις τηλεοπτικές παραγωγές λόγω των προβλημάτων της υγείας του. Όπως παραδέχτηκε, η κατάστασή του επιδεινώνεται συνεχώς.

Ο κωμικός ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό Φεστιβάλ του Εδιμβούργου, στο οποίο βραβεύτηκε για τη συνολική του προσφορά στον χώρο της κωμωδίας, πως καθημερινά γίνεται όλο και χειρότερα. 

Το 2013 ο κωμικός διαγνώστηκε με Parkinson, γεγονός που τον ανάγκασε να παραιτηθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις μετά από πέντε χρόνια. Βέβαια, η καριέρα του δεν τελείωσε εκεί, αφού συνέχισε τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. 

“Αυτή τη φορά οι δοκιμασίες, που εμφανίζονται μπροστά μου είναι καθαρά ιατρικές. Χειροτερεύω συνεχώς. Θα πρέπει να ζυγίσω την κατάσταση και να δω πόσο επιδεινώνεται”, εξήγησε. 

Στη συνέχεια πρόσθεσε, πως ένα από τα συμπτώματα που έχουν εμφανιστεί είναι το αριστερό του χέρι το οποίο έχει αρχίσει να κινείται μόνο του. “Με βλέπετε πως το κρατάω, αλλιώς θα αρχίσει να πηδάει εδώ κι εκεί”, ανέφερε χιουμοριστικά. 

Σχετικά με τη βράβευσή του για τη συνολική του πορεία στον χώρο του θεάματος, ανέφερε πως παραξενεύτηκε κάπως, αφού συνήθως αυτό συμβαίνει όταν κάποιος καλλιτέχνης φεύγει από την ζωή. 

“Νιώθω σαν να έπρεπε να ήμουν νεκρός. Ξέρετε, αυτά τα λόγια περί “συνολικής πορείας” και λοιπά, νιώθω σαν να ξέρουν κάτι που δεν ξέρω”, αστειεύτηκε. 

Τέλος, μίλησε για την σκωτσέζικη καταγωγή του, αναφέροντας την εμφάνισή του στην Γλασκώβη το 1975, όταν το κοινό τον αποθέωσε για την σκωτσέζικη προφορά του. “Αν στην Σκωτία αγαπούν ένα πράγμα, είναι η προφορά. Δεν τους νοιάζει αν είσαι διάσημος ή όχι, αλλά αν έχεις προφορά, ξαφνικά είναι διαφορετικά τα πράγματα. Με λάτρεψαν. Έτσι έγινα διάσημος εκεί”, εξήγησε. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: