Το σενάριο θα υπογράψει η Misha Green.

Από EW Staff
23 Αυγούστου, 2021 @ 20:45

Νέα ταινία για την υπερ-ηρωίδα Black Canary ετοιμάζει η σεναριογράφος Misha Green, σε συνεργασία με το HBO Max

Τον ρόλο της Black Canary (Dinah Lance) θα υποδυθεί ξανά η ηθοποιός Jurnee Smollett, σύμφωνα με το Cinelinx. Την έχουμε δει στον ίδιο ρόλο στο πλευρό της Harley Quinn (Margott Robbie) στην ταινία της DC “Birds of Prey”, όπου τελικά εμπιστεύτηκε τον Roman Sionis (Ewan McGregor) και απελευθέρωσε την υπερδύναμή της, τη κραυγή. 

Την παραγωγή της ταινίας θα αναλάβει μέσω της εταιρείας της Kroll & Co. Entertainment, η Sue Kroll. Παραμένει ακόμα, άγνωστο αν η Misha Green θα ασχοληθεί και με την σκηνοθεσία της ταινίας, ή μόνο με το σενάριό της. 

Η σεναριογράφος έχει συνεργαστεί ξανά πρόσφατα, με την Jurnee Smollett στην επιτυχημένη σειρά της HBO, Lovecraft Country. 

Το HBO Max το τελευταίο διάστημα έχει κυκλοφορήσει αρκετές ταινίες του σύμπαντος της DC. Μάλιστα, σειρά έχει η ταινία Batgirl με πρωταγωνίστρια τη Leslie Grace και έπειτα, το Blue Beetle με την Xolo Maridueña. 

Επιπλέον, έχουν κυκλοφορήσει φήμες για μία νέα σειρά του Michael B. Jordan, αφιερωμένη στον Superman. Μόνο που αυτή την φορά, ο σούπερ ήρωας θα είναι μαύρος, καταρρίπτοντας τα μέχρι τώρα πρότυπα, με τους “λευκούς υπερ-ήρωες”. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: