Η Jessica Simpson αποκαλύπτει πώς και γιατί κατάφερε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

Από EW Staff
02 Νοεμβρίου, 2021 @ 15:57
NEW YORK, NY - OCTOBER 27: John Mayer attends the 15th Annual 'A Great Night in Harlem' Gala at The Apollo Theater on October 27, 2016 in New York City. (Photo by Daniel Zuchnik/WireImage)

Η Jessica Simpson συμπληρώνει 4 χρόνια απεξάρτησης από το αλκοόλ και το γιορτάζει. Σε πρόσφατο post της στο Instagram, η 41χρονη, εξομολογείται τη μάχη που έδωσε με τον αλκοολισμό, αποκαλύπτοντας το γιατί συνήθιζε να πίνει, πώς συνειδητοποίησε ότι πρέπει να σταματήσει και τι έπρεπε να ξεπεράσει για να παραμείνει νηφάλια και να αποβάλει από πάνω της το στίγμα της συγκεκριμένης εξάρτησης. 

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος από εκείνο το πρωί της 1ης Νοέμβρη του ’17, είναι μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου» έγραψε κάτω από το post της, το οποίο απεικονίζει την ίδια πριν την απεξάρτηση της. «Καλέστηκα να ξεκλειδώσω και να εξερευνήσω εμένα. Ήξερα εκείνη τη στιγμή, πως οφείλω στον εαυτό μου να πάρω πίσω το φως μου, να νικήσω την εσωτερική μάχη για αυτοεκτίμηση και να αντιμετωπίσω με θάρρος και νηφαλιότητα τον κόσμο»

Η Simpson ανέφερε επίσης ότι το να κόψει το αλκοόλ ήταν μόνο η μισή μάχη. Και συνέχισε, «Είναι τόσο έντονο το στίγμα του αλκοολισμού και της ταμπέλας του αλκοολικού. Η πραγματική δουλειά που έπρεπε να γίνει με τον εαυτό μου, είναι να αποδεχτώ την αποτυχία, τον πόνο, την αδυναμία μου και την αυτοκαταστροφικότητα μου. Το αλκοόλ δεν ήταν το πραγματικό πρόβλημα. Εγώ ήμουν. Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Δεν σεβόμουν την δική μου δύναμη. Σήμερα το κάνω».

Τέλος, ολοκλήρωσε το post, αναφερόμενη σε κάποιες προσωπικές της επιτυχίες για τις οποίες είναι περήφανη και στο πως η ίδια εξελίχθηκε ως άνθρωπος. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

instafeed

Διαβάστε επίσης: