«Τα καλύτερα έρχονται», δήλωσε.

Από EW Staff
08 Ιουνίου, 2021 @ 12:47

Σε μία σημαντική και πολυετή συμφωνία προχώρησε η Τζένιφερ Λόπεζ με την πλατφόρμα του Netflix, θέλοντας να υποστηρίξει τη διαφορετικότητα στη γυναικεία κοινότητα.

Η Nuyorican Productions, η εταιρεία παραγωγής που διευθύνει η Λατίνα τραγουδίστρια θα αναλάβει projects, όπως ταινίες μικρού μήκους, σειρές και ντοκιμαντέρ, των οποίων συντελεστές θα είναι γυναίκες ηθοποιοί, συγγραφείς ή σκηνοθέτες. Με μία ανάρτηση της στο Instagram η ίδια καλωσόρισε το νέο της εγχείρημα γράφοντας: «Τα καλύτερα έρχονται».

Στο νέο της εγχείρημα θα σταθούν στο πλευρό της ως συνεργάτες της οι Ελέιν Γκόλντσμιθ-Τόμας και Μπένι Μεντίνα. 

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: «Η Ελέιν, ο Μπένι και εγώ πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο σπίτι για εμάς από μία εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου με όραμα προς το μέλλον, που έχει σκοπό να αψηφά τη συμβατική σοφία και να εμπορεύεται απευθείας στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, που δεν βλέπουν πλέον μορφές τέχνης και ψυχαγωγίας με τα όρια και τους περιορισμούς, που υπήρχαν στο παρελθόν. Εμείς στη Nuyorican Productions είμαστε ενθουσιασμένοι, που βρίσκουμε συνεργάτες με ιδέες ίδιες με τις δικές μας, σαν τους Τεντ Σαράντος, Σκοτ Στάμπερ, Μπέλα Μπαχάρια και ολόκληρη την υπόλοιπη ομάδα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τα πρότζεκτς».

Ο επικεφαλής της παραγωγής ταινιών του Netflix δήλωσε για τη νέα τους συνεργασία: «Αν λάβει κανείς υπόψη τη συνολική της πορεία, η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μία κινητήρια δύναμη στον τομέα της ψυχαγωγίας. Από την πρώτη στιγμή, που μιλήσαμε για τη συνεργασία μας, καταλάβαμε ότι έχει σκοπό να συνεχίσει να προσφέρει ιστορίες, που θα αποτελούν έμπνευση για το κοινό και απόλαυση στους θεατές».

Η τραγουδίστρια έχει ήδη στα σκαριά δύο πρότζεκτς. Πρόκειται για την ταινία The Mother σε σκηνοθεσία της Niki Caro και το The Cipher, το οποίο είναι βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα της Isabella Maldonado. Εκτός από το ταλέντο της στο τραγούδι άλλωστε, η Lopez έχει αποδείξει πολλές φορές τις υποκριτικές της ικανότητες. O ρόλος της, το 2019, στην ταινία Hustlers, αποδείχθηκε πολύ καλή επιλογή, αφού οι εισπράξεις της ταινίας έφτασαν τα 105 εκατομμύρια δολάρια. μέσα στην Αμερική και 157 εκατομμύρια παγκοσμίως, με τις κριτικές να κάνουν λόγο για μία καταπληκτική ερμηνεία

Διαβάστε επίσης: