Ήταν ερωτευμένοι από παλιά άλλωστε...

Από EW Staff
11 Αυγούστου, 2021 @ 15:46
WEST HOLLYWOOD, CA - JANUARY 26: Actress Jennifer Aniston and actor David Schwimmer attend the "Before Sunrise" West Hollywood Premiere on January 26, 1995 at the DGA Theatre in West Hollywood, California. (Photo by Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images)

Η Jennifer Aniston και ο David Schwimmer αποκάλυψαν στο reunion επεισόδιο των Friends ότι στο παρελθόν ήταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο, όμως ποτέ δεν κατάφεραν να προχωρήσουν μαζί, καθώς πάντα ένας εκ των δύο βρίσκονταν σε διαφορετικές σχέσεις. 

Αφού είδαν όμως, ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck μπόρεσαν να ευτυχήσουν μετά από τόσα χρόνια, μάλλον προσπαθούν κι εκείνοι να δώσουν μία ευκαιρία στον έρωτά τους. 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, έχουν θεαθεί πολλές φορές μαζί, να πηγαίνουν για ψώνια ή να περπατάνε στον δρόμο και μάλιστα, πρόσφατα επισκέφτηκαν μαζί έναν αμπελώνα στην Σάντα Μπάρμπαρα, όπου απόλαυσαν το κρασί τους. 

Επιπλέον, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Closer Online, ο ηθοποιός λίγες μέρες μετά το σπέσιαλ επεισόδιο των Friends, πέταξε από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες, όπου μένει η Aniston και έμεινε στο σπίτι της. 

Ακόμα, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει τα δημοσιεύματα, αλλά είναι γνωστό πως και οι δύο κρατούν ένα πολύ χαμηλό προφίλ στις σχέσεις τους. Ο χρόνος θα δείξει… 

Άλλωστε και οι δύο είναι ελεύθεροι και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στην ζωή τους. Η Jennifer Aniston χώρισε με τον τηλεοπτικό παραγωγό, που διατηρούσε σχέση το 2020, ενώ ο David Schwimmer έχει χωρίσει με την Βρετανίδα σύζυγό του, Zoe Buckman ήδη από το 2017. 

Λέτε;

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: