Από EW Staff
28 Μαΐου, 2021 @ 01:54

Η Jennifer Aniston και η Courtney Cox γιόρτασαν με έναν ξεχωριστό τρόπο την πρεμιέρα του “Friends Reunion” στο HBO Max.

Η Aniston δημοσίευσε στο Instagram μια συνέντευξη που είχε δώσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “Friends” το 1994, πριν ακόμη κάνει πρεμιέρα η θρυλική σειρά: “Είναι φοβερό το πόσο καλή παρέα κάνουμε” φαίνεται να λέει η 24χρονη Aniston, αναφερόμενη στους συμπρωταγωνιστές της. “Κανείς δεν εκνευρίζει κανέναν και κανείς δεν κοροϊδεύει κανέναν περισσότερο από τους άλλους!”

Στη συνέχεια, η νεαρή Aniston ξεκαρδίζεται στα γέλια καθώς ο Matthew Perry διακόπτει τη συνέντευξη μεταφέροντας μια λάμπα. Ο Matt LeBlanc σπρώχνει την Aniston καθώς μετακινεί μια σκάλα, ενώ η Lisa Kudrow εισβάλλει στο πλάνο, κρατώντας έναν πυροσβεστήρα.

“Τα παιδιά μου είπαν να διακόψω τη συνέντευξη κρατώντας αυτό εδώ, για να σπάσουμε πλάκα” λέει η Kudrow στο νοσταλγικό κλιπ.

H Courtney Cox μπήκε επίσης στο πνεύμα του reunion, αναπαράγοντας ένα κλασικό λουκ από τη σειρά. Φορώντας μπλε σαλοπέτα και κόκκινη μπλούζα, ποζάρει στον καναπέ όπως έκανε και η Monica πριν από 25 χρόνια.

“…Σαν να μην πέρασε μια μέρα!” γράφει στη δημοσίευσή της.


Τέλος, ο Matthew Perry μοιράστηκε στο Instagram μια εικόνα από τη σειρά, όπου ο ίδιος, ενσαρκώνοντας τον Chandler, φαίνεται να χορεύει ενθουσιασμένος: “Θα ξαναδώ τα φιλαράκια μου!” γράφει ο ηθοποιός στη δημοσίευσή του.

Friends ReunionH Kudrow έλαβε επίσης μέρος στους εορτασμούς, δημοσιεύοντας ξανά το ποστ της Aniston, καθώς και το trailer του Reunion.

Διαβάστε επίσης: