Από EW Staff
10 Ιουνίου, 2021 @ 12:25
BEVERLY HILLS, 90210, from left: Jennie Garth, Tori Spelling, 1991, 1990-2000. ph: Andrew Semel /TM and copyright © Fox Network. All rights reserved. / Courtesy Everett Collection

Η φήμη της Jennie Garth και του συμπρωταγωνιστή και αδικοχαμένου ηθοποιού Luke Perry, εκτοξεύτηκε μετά τη συμμετοχή τους στη διάσημη σειρά Beverly Hills. 

Η 49χρονη πλέον “Κelly” έκανε μία αστεία αποκάλυψη για ένα συμβάν, που έλαβε χώρα σε κοινή τους εμφάνιση σε έναν ζωολογικό κήπο. 

Όπως ανέφερε η ηθοποιός στην καλή της φίλη και συμπαρουσιάστριά της στο podcast “People in the ’90s”, Tori Spelling, την περίοδο που συμμετείχαν στη σειρά, εκείνη και o Luke είχαν επισκεφτεί έναν ζωολογικό κήπο στο Fresno, όπου τους είχε στείλει για εμφανίσεις ο μάνατζερ τους. 

Jennie Garth

“Ενώ περπατούσαμε στον ζωολογικό κήπο, ξαφνικά σκέφτηκα ότι ήταν το πιο κατάλληλο μέρος, αφού κι εγώ ένιωθα σαν τα ζώα στα κλουβιά, έτσι όπως μας κοιτούσε ο κόσμος”, λέει η ηθοποιός και συνεχίζει: “Ξαφνικά ο κόσμος άρχισε να έρχεται καταπάνω μας, περνούσαν ακόμα και μέσα από τους χώρους, όπου φιλοξενούνταν τα ζώα”. 

Μόλις οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου κατάλαβαν τι συμβαίνει, προσπάθησαν να τους φυγαδεύσουν, περνώντας τους ανάμεσα από τα κιγκλιδώματα που υπήρχαν μεταξύ των κλουβιών, από όπου περνούσε το προσωπικό για να ταΐσει τα ζώα. “Σε κάποια φάση αναγκαστήκαμε να περάσουμε ακόμα και μέσα από ένα κλουβί και τότε σκέφτηκα: Οκ, εδώ νιώθω καλύτερα”, αστειεύτηκε η Jennie Garth. 

Διαβάστε επίσης: