Από EW Staff
04 Ιουνίου, 2021 @ 23:09

Η πολυτάλαντη ηθοποιός Issa Rae εισβάλλει στον κόσμο των υπερηρώων με το νέο της ρόλο ως Spider-Woman. Ενώ το sequel της ταινίας «Spider-Man: Into the Spider-Verse» ετοιμάζεται, η ηθοποιός προσθέτει έναν ακόμα ρόλο στο βιογραφικό της.

Έχει περάσει από όλα τα πόστα, ως σκηνοθέτης, παραγωγός, αλλά και συγγραφέας, ενώ τώρα είναι έτοιμη να μεταμορφωθεί στην υπερηρωίδα Jessica Drew. ‘Εχοντας στο πλευρό της τους Shameik Moore ως Miles Morales και Hailee Steinfeld στον ρόλο της Gwen Stacy/Spider-Gwen, η ηθοποιός θα μας δείξει πώς ξεκίνησε η ιστορία της διάσημης Spider-Woman.

Mέσα από τη σκηνοθετική ματιά των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin. K. Thompson και ακολουθώντας το σενάριο των -επίσης παραγωγών- Phil Lord, Christopher Miller και David Callaham, οι θαυμαστές του «φανταστικού» κόσμου θα ανακαλύψουν την ιστορία, που γράφτηκε 20 χρόνια πριν.

Σύμφωνα με την ιστορία των κόμικς, η πλοκή τοποθετείται στην φανταστική χώρα Transia. Η Jessica Drew ζει εκεί με τους γονείς της, οι οποίοι συχνά ασχολούνται με διάφορα επιστημονικά πειράματα. Όταν λοιπόν κάποια στιγμή βρίσκουν στο Wundagore φλέβες ουρανίου, αποφασίζουν να τις χρησιμοποιήσουν για ένα νέο πείραμα, όμως η ακτινοβολία δηλητηριάζει την Jessica. Οι γονείς της τότε, αποφασίζουν να επέμβουν για να σώσουν την κόρη τους, χρησιμοποιώντας ως αντίδοτο μία ένεση ορού από το αίμα ενός αραχνοειδούς. Τότε, η Jessica υποδέχεται την Spider-Woman.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου του 2022. Η ηθοποιός επίσης, δουλεύει σε δύο ακόμα πρότζεκτ αυτή την περίοδο, την πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς Insecure, καθώς και στο ντοκιμαντέρ του HBO «Seen & Heard».

Διαβάστε επίσης: