Η τιμή των ρούχων θα κυμαίνεται μεταξύ 995-1595 δολαρίων.

Από EW Staff
30 Μαΐου, 2021 @ 16:34

Η αμερικανική μάρκα πολυτελείας Halston, ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα συλλογή περιορισμένης έκδοσης σε συνεργασία με το Netflix.

Εμπνευσμένη από τη νέα μίνι σειρά Halston* του δικτύου, η συλλογή Halston x Netflix θα περιλαμβάνει δέκα κομμάτια βραδινών ενδυμάτων. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από σχέδια που υπάρχουν σε αρχεία αλλά και που είδαμε στη σειρά και θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία αποκλειστικά στο Halston.com από τις 7 Ιουνίου του 2021.

Αποτίοντας φόρο τιμής στον Roy Halston Frowick, η σχεδιάστρια κοστουμιών της σειράς Halston, Jeriana San Juan, συνεργάστηκε στενά με τον επικεφαλής του δημιουργικού της Halston, Robert Rodriguez, για να δημιουργήσει τα εν λόγω σχέδια.

«Ο Roy Halston Frowick δημιούργησε μόνoς του την πολυτελή αμερικανική μόδα. Ο Halston είχε πάντα τεράστια επιρροή στην καριέρα μου, σε μια βιομηχανία όπου το αποτύπωμά του παραμένει για πολλές δεκαετίες αργότερα», δήλωσε ο Rodriguez σε συνέντευξη.

«Είμαι ενθουσιασμένος που τώρα θα μπορέσω να συνεχίσω την κληρονομιά του. Ήταν συναρπαστικό να αναδημιουργήσουμε τα εικονικά φορέματα Halston που εμφανίζονται στη σειρά Netflix και να τα προσαρμόσουμεστη σύγχρονη εποχή. Είμαι ευγνώμων που είμαι μέρος αυτού του αφιερώματος στον Halston, ο οποίος έχει εμπνεύσει πολλούς σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο”.

halston

Η συλλογή θα είναι επίσης διαθέσιμη για προπαραγγελία από τη Saks Fifth Avenue και τον Neiman Marcus από τις 21 Ιουνίου και θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα τον Αύγουστο.

Η τιμή των ρούχων θα κυμαίνεται μεταξύ 995-1595 δολαρίων.

*Η σειρά Ηalston στο Netflix, αφηγείται την ιστορία του θρυλικού σχεδιαστή μόδας (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) ο οποίος χρησιμοποιεί το μοναδικό, επινοημένο όνομά του και χτίζει μια παγκόσμια αυτοκρατορία μόδας που είναι συνώνυμη με την πολυτέλεια, το σεξ, το κύρος και τη δόξα, καθορίζοντας κυριολεκτικά την εποχή του, τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 στη Νέα Υόρκη – μέχρι που μια εχθρική εξαγορά τον αναγκάζει να παλέψει για τον έλεγχο του πιο πολύτιμου αγαθού του… του ίδιου του ονόματος Ηalston.

Διαβάστε επίσης: