Η Bunton ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση με μία δημοσίευση της στο Instagram.

Από EW Staff
13 Ιουλίου, 2021 @ 00:32

20 χρόνια πέρασαν από όταν η τραγουδίστρια των Spice Girls, Emma Bunton ερωτεύτηκε τον Jade Jones και τελικά, αφού η αγάπη τους “ωρίμασε”, το ζευγάρι παντρεύτηκε το πρωινό της Τρίτης.

Η Bunton ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση με μία δημοσίευση της στο Instagram. Συγκεκριμένα, η 45χρονη τραγουδίστρια του διάσημου συγκροτήματος πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στον σύζυγό της, φορώντας το νυφικό της και κρατώντας μία πανέμορφη ανθοδέσμη και φυσικά… μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους θαυμαστές της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Κύριος και κυρία Jones». Το ζευγάρι είναι μαζί από το 1998 με τη σχέση τους να παρουσιάζει πολλά on-offs μέχρι τον αρραβώνα τους το 2006. Το 2007 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Όταν ήρθε ο Beau, οι συνεχείς χωρισμοί σταμάτησαν για το ζευγάρι κι έκτοτε είναι αχώριστοι. Μάλιστα, το 2011 καλωσόρισαν στον κόσμο και το δεύτερο παιδί τους, Tate.

Στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει πολλές φορές φήμες για έναν ενδεχόμενο γάμο του ζευγαριού, όμως πάντοτε ήταν ψευδείς. Μάλιστα το 2008 η τραγουδίστρια τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα, όταν δημοσιογράφος του Βρετανικού περιοδικού Closer την ρώτησε -και αυτός- αν παντρεύεται. “Έχει ακουστεί ότι αρραβωνιαζόμαστε περίπου είκοσι φορές. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν γάμο για να επιβεβαιώσουμε την σχέση μας. Αλλά αν ποτέ παντρευτούμε, δεν θα τρέξω να το κάνω στα κρυφά σίγουρα, δεν θα άρεσε κάτι τέτοιο στην οικογένειά μου”, είχε απαντήσει .

Διαβάστε επίσης: