Η διαχρονική ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη δε χρειάζεται προλόγους και ιδιαίτερες συστάσεις.

Από EW Staff
05 Φεβρουαρίου, 2022 @ 20:10
arvanitaki 1

Είναι σπουδαία στην τέχνη της, έχει ταξιδέψει τη μουσική της και τη μουσική της χώρας μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, έχει ένα ευρύ ρεπερτόριο γενάτο από όλα τα χρώματα και τα ιδιώματα, πότε pop και πότε λαϊκή, πότε τζαζ και πότε παραδοσιακή, με τραγούδια που έχουν μπει στα στόματα όλων μας και έχουν νικήσει το χρόνο.

Η παράσταση «Acoustic», μετά την επιτυχημένη της πορεία στην Ισπανία όπου μάγεψε το κοινό στη Μάλαγα, τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη, έρχεται για μία μοναδική βραδιά στο υπέροχο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 9 μ.μ.- 12 π.μ.

Είναι μία παράσταση ακουστική με την Ελευθερία να πλαισιώνεται από τρείς σπουδαίους σολίστες: Τον Θωμά Κωνσταντίνου στο ούτι, το λάουτο, το μαντολίνο και το τσουμπούς, τον Γιάννη Κυριμκυρίδη στο πιάνο και τον Γιάννη Πλαγιανάκο στο κοντραμπάσο.

Στην παράσταση θα ακούσουμε τραγούδια-σταθμούς της πορείας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, αλλά και τραγούδια που δεν έχουμε την ευκαιρία να ακούμε συχνά. Θα ταξιδέψουμε στη Θράκη αλλά και στο Πράσινο Ακρωτήρι, θα τραγουδήσουμε μαζί της γνώριμα χασάπικα αλλά και τα καινούργια της, διασκευασμένα από το σπουδαίο αυτό τρίο μουσικών.

ArvanitakiEle

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: