Από George Satsidis
07 Δεκεμβρίου, 2022 @ 12:21
image003 Lisette Olivera, Catherine Zeta-Jones

Σε μία μοναδική βραδιά, το καστ και η δημιουργική ομάδα από τη νέα σειρά Disney+ Originals “National Treasure: Edge of History”, γιόρτασε με μια πρεμιέρα στο κόκκινο χαλί στο ιστορικό Θέατρο El Capitan στο Χόλιγουντ. Η σειρά Disney+ Original από την Disney Branded Television είναι παραγωγή της ABC Signature και θα κάνει πρεμιέρα με δύο επεισόδια στο Disney+ στις 14 Δεκεμβρίου.

image002 2

Antonio Cipriano, Jake Austin Walker, Lisette Olivera, Catherine Zeta-Jones, Zuri Reed, Lyndon Smith, Jordan Rodrigues

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Catherine Zeta-Jones, Lisette Olivera, Zuri Reed, Antonio Cipriano, Jordan Rodrigues, Jake Austin Walker και Lyndon Smith περπάτησαν στο χαλί προκαλώντας υστερία. Οι δημιουργοί της σειράς Cormac & Marianne Wibberley, μαζί με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Rick Muirragui, Jonathan Littman, KristieAnne Reed, Jon Turteltaub και Mira Nair ήταν επίσης παρόντες, μαζί φυσικά με πολλές διασημότητες.

image003 1

“National Treasure: Edge of History” η ιστορία…

Η ζωή της Jess Valenzuela ανατρέπεται όταν ένας αινιγματικός ξένος της δίνει μια ιδέα για έναν θησαυρό αιώνων που μπορεί να συνδέεται με τον πατέρα της που έχει πεθάνει εδώ και καιρό. Η Jess έχει ταλέντο στην επίλυση γρίφων και οι δεξιότητές της δοκιμάζονται καθώς αυτή και οι φίλοι της ακολουθούν μια σειρά από στοιχεία κρυμμένα σε αμερικανικά τεχνουργήματα και ορόσημα. Αλλά μπορεί η Jess να ξεπεράσει έναν έμπορο αρχαιοτήτων σε έναν αγώνα δρόμου για να βρει τον μεγαλύτερο χαμένο θησαυρό της ιστορίας και να ξεθάψει τον εθνικό θυσαυρό;

Διαβάστε επίσης: