Θα ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά τον δίσκο της "Souvenir"

Από EW Staff
03 Ιουνίου, 2021 @ 16:44

Η Ειρήνη Σκυλακάκη μας προσκαλεί μετά από το μεγάλο χρονικό διάστημα που στερηθήκαμε τις ζωντανές καλλιτεχνικές εμφανίσεις εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών να ταξιδέψουμε μουσικά μαζί της, την Παρασκευή 11 Ιουνίου και ώρα 21:00, στον Κήπο του Μεγάρου.

Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά τον 4ο προσωπικό της δίσκο με τίτλο ‘Souvenir’, αγαπημένα τραγούδια από όλη της την δισκογραφία, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές γνωστών τραγουδιών σε μία ατμοσφαιρική βραδιά κάτω από τον αθηναϊκό καλοκαιρινό ουρανό.

Η Ειρήνη Σκυλακάκη έχει στο ενεργητικό της τέσσερις προσωπικούς δίσκους. Ο τελευταίος της με τίτλο “Souvenir”, κυκλοφόρησε το χειμώνα του 2020 και περιέχει το ομώνυμο single σε συνεργασία με τον Σουηδό τραγουδοποιό Jay-Jay Johanson το οποίο αγαπήθηκε πολύ τόσο από το κοινό όσο και από τα ραδιόφωνα.

Τα τραγούδια της Ειρήνης έχουν δυνατό airplay και έχουν βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις των εγχώριων charts, ενώ η μουσική της έχει “ντύσει” διαφημιστικά και ταινίες. To φθινόπωρο του 2021 σχεδόν ένα χρόνο μετά την τελευταία της κυκλοφορία, αναμένεται ο δίσκος HYDRA από το ομώνυμο ντουέτο που αποτελείται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Βρετανό παραγωγό Danton Supple (Coldplay, U2, Morrissey, Suede, Patti Smith) και την ίδια.

Ειρήνη Σκυλακάκη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
IRENE SKYLAKAKI
LIVE στον Κήπο του Μεγάρου
Παρασκευή 11 Ιουνίου
Ώρα Έναρξης: 21.00
Την Ειρήνη Σκυλακάκη θα πλαισιώσουν οι μουσικοί:
Γιώργος Θεοδωρόπουλος: Πλήκτρα / Live παραγωγή
Χρήστος Πετεβής: Βιολί
Αλέκος Βουλγαράκης: Κιθάρα
Ηχοληψία: Γιάννης Λαμπρόπουλος

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας στο megaron.gr, τηλεφωνικά στο 2107282333 και σε όλα τα καταστήματα Public. 

Διαβάστε επίσης: