"Σας ευχαριστώ που αγωνίζεστε"

Από EW Staff
08 Δεκεμβρίου, 2021 @ 17:42
anguilera

Την Τρίτη, η Christina Aguilera βραβεύτηκε με το τιμητικό βραβείο των People’s Choice Award- Music Icon που απονεμήθηκε για πρώτη φορά φέτος, το βραβείο παρέδωσε στην ίδια ο συνεργάτης της στο ”Pa’ Mis Muchachas”– Becky G. Ο εικοσιτετράχρονος έξυμνησε την αναγνωρίσιμη φωνή της Christina Aguilera πριν της παραδώσει το βραβείο.

Πριν παραλάβει το βραβείο της, η Christina Aguilera, τραγούδησε ενα medley των επιτυχιών της σε μια εμφάνιση που συμπεριλάμβανε πολλές αλλαγές ρούχων.

Στον ευχαριστήριο λόγο της, δήλωσε, πως είναι ”εξαιρετική τιμή” να λαμβάνει αυτό το ”εξωπραγματικό” βραβείο.

”Πάντα πάσχιζα η μουσική μου να επικοινωνεί μηνύματα ενδυνάμωσης, λέγοντας είτε την δικιά μου αλήθεια, είτε δίνοντας φωνή σε αυτούς που δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους” η Christina Aguilera συνέχισε. ”Η καλλιτεχνική μου πορεία, ήταν πάντα για τους αγωνιστές αυτού του κόσμου, για αυτούς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, για αυτούς που θέλουν να φέρουν την αλλαγή, η μουσική μου είναι για εσάς”.

”Το να πιστέψεις στον ευατό σου είναι συχνά το μεγαλύτερο εμπόδιο, και μέσα στα χρόνια έχω ακούσει τις ιστορίες σας για τον αντίκτυπο που είχαν τα τραγούδια μου όπως το ‘Beautiful,’ ‘Fighter,’ ‘Can’t Hold Us Down,’ και ναι ακόμα και το ‘Dirrty.’ ”Σας ευχαριστώ για τις ιστορίες σας” πρόσθεσε. ”Σας ευχαριστώ που με ακούσατε”. ”Και σας ευχαριστώ που αγωνίζεστε. Με εμπνέεται καθημερινά”.

Την περασμένη εβδομάδα, το NBC ανακοίνωσε πως θα τιμηθεί με το συγκεκριμένο βραβείο με τον εκπρόσωπο Jen Neal να αποκαλεί την τραγουδίστρια ”φωνή της γενιάς μας”.

”Δεν έχει μόνο μία σπάνια φωνή, αλλά και σαν δημιουργός, δημιουργεί μουσική που προκαλεί αληθινά συναισθήματα και έχει απήχηση σε όλες κοινωνικές ομάδες” δήλωσε ο Jen Neal. ”H Christina είναι ένα είδωλο και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε μαζί της την επιτυχία της και να της παραδώσουμε το πρώτο βραβείο ‘Music Icon”.

Αυτά είναι τα δεύτερα βραβεία στα οποία εμφανίζεται η τραγουδίστρια μετά την κυκλοφορία του πρώτου της τραγουδιού από τον επερχόμενο της δίσκο. Πρόσφατα έδωσε το παρόν στα Latin Grammys, όπου τραγούδησε το ‘Pa’ Mis Muchachas” παρέα με τους Becky G, Nicki Nicole και Nathy Peluso.

H Christina Aguilera έχει υπάρξει υποψήφια στο παρελθόν για διάφορα People’s Choice Awards. To 2013 έλαβε το βραβείo ειδικής μνείας ”People’s Voice”. Εκείνη την χρονιά, τραγούδησε το “Blank Page.”

Η Christina Aguilera μίλησε στο People το καλοκαίρι για το πως είναι να κάνεις ισπανική μουσική ξανά.

“Αυτό το άλμπουμ είναι μια στιγμή ολοκλήρωσης για μένα. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω πολλά χρόνια. Έχω από πίσω μου μια καταπληκτική ομάδα που είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική” είχε δηλώσει τότε. “Βρίσκομαι στην μουσική βιομηχανία πολλά χρόνια, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το να περιτρυγιρίζεσαι από Λατίνους μουσικούς και καλλιτέχνες, η ενέργεια που φέρνουν στον χώρο, η αγάπη και το πάθος ξεχειλίζουν”.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: