Στο παρελθόν είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

Από EW Staff
11 Αυγούστου, 2021 @ 10:00

H Christina Applegate, την οποία πρωτογνωρίσαμε στην επιτυχημένη σειρά “Married… with Children”, διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η 49χρονη ηθοποιός μοιράστηκε την είδηση με μία δημοσίευση στο Twitter, ζητώντας από το κοινό της να σεβαστεί την ιδιωτικότητα, που απαιτούν αυτές οι στιγμές.

“Γεια σας φίλοι. Πριν από κάποιους μήνες, διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι ένα πολύ παράξενο ταξίδι. Όμως, οι άνθρωποι που γνωρίζω, που πάσχουν από την ίδια ασθένεια με έχουν στηρίξει πραγματικά πάρα πολύ. Είναι δύσκολος δρόμος, όμως όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει και συνέχεια. Εκτός αν κάποιος βλάκας, τον εμποδίσει. Όπως λέει και ένας φίλος μου με σκλήρυνση κατά πλάκας, ξυπνάμε και λαμβάνουμε όλη την ενέργεια μέσα μας. Και αυτό κάνω κι εγώ. Οπότε, θα ήθελα να σας ζητήσω ιδιωτικότητα, όσο βιώνω αυτή την κατάσταση. Σας ευχαριστώ”, έγραψε στην ανάρτησή της.

Ούτε το παρελθόν όμως, ήταν εύκολο για την ηθοποιό. Το 2008 είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: