Έχει ζουμί ακόμα η υπόθεση.

Από EW Staff
27 Ιουλίου, 2021 @ 14:07

Το #FreeBritney αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου που επίτρεψε στην Britney να προσλάβει τον δικό της (!) δικηγόρο, η κατάσταση ξεκαθαρίζει. Μην ξεχνάτε ότι για πολλά χρόνια, περισσότερα από 13, την εκπροσωπούσε παρά τη θέλησή της, ένας δικηγόρος που είχε οριστεί από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο νέος δικηγόρος της τραγουδίστριας, δίχως να χάσει χρόνο, υπέβαλε αίτηση στο δικαστήριο ζητώντας την απομάκρυνση του πατέρα της, James Spears, από την κηδεμονία της.

Μοιάζει αδιανόητο αλλά η 39χρονη πια Britney παλεύει να πείσει το δικαστήριο πως είναι ικανή να διαχειρίζεται η ίδια την περιουσία της. Στην αίτηση μάλιστα που κατέθεσε ο νέος δικηγόρος το συμπεριέλαβε και αυτό το αίτημα κάνοντας ένα ακόμα βήμα στον αγώνα της Britney για ελευθερία. Το σίριαλ θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια.

By the way, αναζητήστε να δείτε το ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears» που είναι σκληρό μεν, αλλά αποκαλυπτικό. Στο φιλμ που έχει προταθεί για βραβείο Emmy, μιλούν μεταξύ άλλων και μία φίλη της Britney που την ακολουθούσε σε μεγάλο μέρος της καριέρας της, καθώς και ένας από τους υπεύθυνους μάρκετινγκ της τραγουδίστριας.

Βέβαια, το πώς θα το δούμε το ντοκιμαντέρ αφού είναι στην πλατφόρμα του Hulu είναι ένα καλό ερώτημα. Και οι New York Times που το έδωσαν ελεύθερο σε streaming στους συνδρομητές τους, το έκαναν μόνο για την Αμερική. 

«Το μόνο που θέλω είναι η ζωή μου πίσω» είχε πει τον Ιούνιο στο δικαστήριο η Britney. Τόσο απλό και τόσο δύσκολο τελικά…

Διαβάστε επίσης: