Η ίδια θα γίνει η νεότερη solo καλλιτέχνιδα που εμφανίζεται ως headliner στο ιστορικό φεστιβάλ.

Από EW Staff
05 Οκτωβρίου, 2021 @ 13:10
317261-A7-002 001

Με ένα λιτό post στα social media, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του κόσμου, το περίφημο Glastonbury, ανακοίνωσε την Billie Eilish ως την headliner τραγουδίστρια της πρώτης ημέρας, της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2022.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιβεβαιώνουμε την Billie Eilish ως headliner στην Pyramid Stage, την Παρασκευή στο Glastonbury 2022”, έγραψε στο Instagram το μεγάλο, εγγλέζικο φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο τέλη Ιουνίου. Μάλιστα πρόκειται για το πρώτο μεγάλο φεστιβάλ στο οποίο η νεαρή τραγουδίστρια θα είναι headliner.

Τη θυμόμαστε και πριν τρία χρόνια την τραγουδίστρια – φαινόμενο να παίζει στο φεστιβάλ ως το νέο, εκκολαπτόμενο, αστέρι της μουσικής. Εμφανίστηκε νωρίς, απόγευμα, αλλά κατέπληξε τον κόσμο κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Όσο για το Glastonbury, τις προηγούμενες δύο χρονιές ματαιώθηκε λόγω του covid-19 και πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, παρουσιάζοντας μας, με εισιτήριο, κάποιες παλιότερες εμφανίσεις καλλιτεχνών στις σκηνές του. Εννοείται πως τα εισιτήρια εξαφανίζονται λίγα μόλις λεπτά από την ώρα της κυκλοφορίας τους και πολλούς μήνες πριν τη διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: