Από EW Staff
25 Ιουνίου, 2021 @ 13:29

Το καλοκαίρι ήρθε, η θερμοκρασία ανεβαίνει και πολλές γυναίκες ίσως να μην νιώθουν άνετα με τα «λίγα ρούχα», που επιβάλλει ο καιρός. Η Ashley Graham αποφάσισε να ενθαρρύνει αυτές τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους με μία σειρά φωτογραφιών, που δημοσίευσε στο Instagram.

Το plus size μοντέλο έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι υπέρμαχος του body-positivity και της «αυτο-αγάπης» και αυτό κάνει για άλλη μία φορά. Περνάει το δικό της μήνυμα και προτρέπει τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους ακριβώς όπως είναι και να μάθουν να νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους, χωρίς να καταδικάζουν την τριχοφυΐα τους ή τις ραγάδες τους. 

Με μία σειρά φωτογραφιών με διάφορα γυναικεία σώματα «εκτός των κανόνων της ιδανικής ομορφιάς», και τελευταία με μία δική της γυμνή φωτογραφία, απέδειξε πως κάθε «κάθε ατέλεια είναι όμορφη». Σε μία κοντινή λήψη μάλιστα, όπου φαίνονται μερικές ραγάδες, το μοντέλο έγραψε πάνω στην φωτογραφία: «Όμορφο. Τέλος συζήτησης».

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, πέρασε το πιο όμορφο μήνυμα προς όλες τις γυναίκες: «Καθώς ο καιρός γίνεται όλο και πιο ζεστός, ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να φορούν λιγότερα ρούχα από ό,τι συνήθως και να δείχνουν περισσότερο το δέρμα τους. Ελπίζω όλες αυτές οι φωτογραφίες με τα όμορφα σώματα στις οποίες με επισημάνατε να σας παρακινήσουν να αγαπήσετε το σώμα και το δέρμα μέσα στο οποίο ζείτε. Πιστέψτε με, όταν σας λέω ότι το σώμα σας είναι όμορφο. Ξέρω ότι είναι εύκολο να πείτε στον εαυτό ψέματα ότι δεν είστε αρκετά καλή, αρκετά λεπτή, αρκετά σέξι ή “αψεγάδιαστη”… για να φορέσετε κοντό μπλουζάκι ή μαγιό, αλλά ξέρετε… είναι “καυτά” εκεί έξω και το ίδιο είστε και εσείς. Μην αφήνετε το μυαλό σας να σας σταματήσει από το να απολαμβάνετε τη ζωή σας στο έπακρο (και να θυμάστε να λέτε “Σ’ αγαπώ” στον εαυτό σας κάθε μέρα)!».

Διαβάστε επίσης: