Όλα ξεκίνησαν με ένα βίντεο στο TikTok.

Από EW Staff
03 Αυγούστου, 2021 @ 10:00

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια Lizzo πυροδότησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης, αστειευόμενη σε ένα βίντεο του TikTok, όπου ανέφερε ότι περιμένει παιδί με τον… Chris Evans. Όμως, αυτό που δεν περίμενε με τίποτα, ήταν η απάντηση του ηθοποιού. 

“Αυτό είναι κάτι, που προσπαθούσα να κρατήσω μυστικό μεταξύ εμένα και του πατέρα του παιδιού μου. Όμως, αφού σήμερα οι φήμες ενισχύθηκαν, θα το πω. Σύντομα έρχεται, ο μικρός… Captain America”, ανέφερε στο βίντεό της η Lizzo. 

@lizzo

Reply to @notjustjosiahh THE SECRET IS OUT🇺🇸

♬ Captain America (From “Captain America: The First Avenger”) – London Music Works

Κάποιες μέρες αργότερα, την Κυριακή συγκεκριμένα, ακολούθησε ακόμα ένα βίντεο, με την απάντηση αυτή την φορά του “μπαμπά”. Η Lizzo ανάρτησε ένα screenshot με τα DM του λογαριασμού της στο Twitter, όπου ο Chris Evans της έγραφε: “Γεια σου! Μόλις άκουσα τα νέα για το μικρό μας επίτευγμα. Η μητέρα μου θα χαρεί πολύ”. 

Θεέ μου, είδε την είδηση για το μωρό. Τα καταφέραμε. Οπότε, τώρα πρέπει να βαφτιστεί Little America. Τι θα έλεγες να βαφτίσεις το μωρό μου;”, αστειεύτηκε η τραγουδίστρια επισημαίνοντας το προηγούμενο βίντεό της. 

Οι δυο τους έκαναν πολλή πλάκα στα μηνύματά τους, ενώ η Lizzo παραδέχτηκε επίσης πως μια φορά είχε στείλει ένα “μεθυσμένο” μήνυμα στον ηθοποιό. 

@lizzo

OMG YALL— HE SAW THE BABY BUMP! WE DID IT! NOW YALL GOTTA NAME LIL MERICA!!!!! WHAT YALL BOUTA NAME MY BABY ?! 🤰🏾🇺🇸

♬ original sound – lizzo

Δεν είναι ντροπή να στείλεις ένα μεθυσμένο μήνυμα. Ο Θεός ξέρει πως έχω κάνει πολύ χειρότερα σε αυτή την εφαρμογή“, είχε απαντήσει ο Evans σε ένα από τα μηνύματά του. Μάλιστα, εξήγησε πως κάποια στιγμή είχε στείλει κατά λάθος σε κάποιον μία πιο… προσωπική του φωτογραφία. 

Διαβάστε επίσης: