Η ηθοποιός επιθυμεί να εξερευνήσει νέες δημιουργικές ευκαιρίες.

Από EW Staff
07 Ιουνίου, 2021 @ 20:00

Στο φινάλε του τέταρτου κύκλου η Antonia Thomas θα εγκαταλείψει το καστ της σειράς «The Good Doctor». Η τηλεοπτική Dr. Claire Browne μίλησε στο Deadline σχετικά με την αποχώρησή της και εξήγησε πως ήθελε κάτι καινούριο στην ζωή της.

«Νομίζω -προσωπικά- έφτασα σε ένα σημείο, όπου πιστεύω πως έχουμε εξαντλήσει τα περιθώρια για το τι μπορεί να έχει περάσει η Claire και τι μπορεί να κάνει στην σειρά. Τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένη να εξερευνήσω νέες δημιουργικές ευκαιρίες», δήλωσε η ηθοποιός.

Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε ήδη πάρει την απόφασή της από το φινάλε της τρίτης σεζόν, όταν ο χαρακτήρας που υποδύεται χάνει τη μητέρα της σε ένα ατύχημα και τον άνδρα, που την ενδιέφερε, τον Dr. Neil Melendez. Τότε, απευθύνθηκε στον παραγωγό David Shore.

«Άρχισα να του εκφράζω τα συναισθήματα μου, ότι είχα αγαπήσει να εξερευνώ την Claire και θα μου άρεσε να το κάνω και για την επόμενη σεζόν, αλλά μετά από αυτό μήπως να δώσουμε στον χαρακτήρα ένα τέλος; Το συζητήσαμε, είδαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και τελικά καταλήξαμε πως αυτή είναι η πιο σωστή απόφαση», εξηγεί η Thomas.

Παρά το γεγονός ότι αποχώρησε νωρίς από την παραγωγή, η ηθοποιός δεν αποκλείει να κάνει μερικές εμφανίσεις στις επόμενες σεζον, όταν οι σκηνές αναφέρονται στον χαρακτήρα της: «Πραγματικά,θα ήταν αλλιώς αν μέσα στην χρονιά είχα περισσότερο χρόνο να κάνω μερικά πράγματα, που ήθελα. Θα έκανα και τα δύο. Δεν μου ήταν εύκολο να εγκαταλείψω το καστ, οπότε σίγουρα θα μου άρεσε να γυρίσω κάποια στιγμή και να πω ‘γεια’. Ανυπομονώ να γίνει και αυτό», καταλήγει. 

Διαβάστε επίσης: