Από EW Staff
15 Ιουνίου, 2021 @ 18:13

Η Taryn Manning δεν δηλώνει πλέον ελεύθερη, αφού σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η ηθοποιός δέχτηκε την Παρασκευή την πρόταση γάμου, που της έκανε η αγαπημένη της μουσικός Anne Cline

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 42χρονη σταρ της δημοφιλούς σειράς του Netflix “Orange is the New Black”, δέχτηκε την πρόταση κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, σε γνωστό εστιατόριο στην πόλη του Παναμά. 

Σε σχετικό βίντεο, που έχει κάνει την εμφάνιση του, η μουσικός στέκεται αρχικά σε ένα υπερυψωμένο επίπεδο του μαγαζιού, που μοιάζει με stage και μπροστά στο μικρόφωνο ανακοινώνει πως έχει να πει κάτι πολύ σημαντικό. Αμέσως, κατεβαίνει από τη σκηνή, σκύβει μπροστά στην ηθοποιό και της ζητάει να την παντρευτεί. 

“Ήταν το πιο εύκολο ‘ναι’ που έχω πει στην ζωή μου”, εξηγεί αργότερα στο κοινό η Taryn Manning, η οποία ενθουσιασμένη εκείνη την ώρα, έδωσε στη μέλλουσα σύζυγό της ένα τρυφερό φιλί. 

Αν και δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσο καιρό είναι μαζί το ζευγάρι, στο παρελθόν η ηθοποιός είχε αναφέρει πως είχε πειραματιστεί πολλές φορές με γυναίκες, όμως κατά βάση της άρεσαν οι άντρες. 

Όπως φαίνεται τελικά όμως, στα μάτια της Anne, η ηθοποιός βρήκε τον πραγματικό έρωτα.

Διαβάστε επίσης: