Ένα καθοδηγητικό, ψυχολογικό θρίλερ, με πρωταγωνίστριες τρεις πολύ δυναμικές γυναίκες.

Από EW Staff
12 Ιουλίου, 2021 @ 19:40

Και επίσημα λοιπόν, ανακοινώθηκε από τη Lionsgate η συμμετοχή της Anna Kendrick στο επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ Alice, Darling.

Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Mary Nighy και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στον Καναδά. Η Anna Kendrick θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στο πλευρό της θα βρίσκεται επίσης η ηθοποιός του His House, Wunmi Mosaku και η Kaniehtiio Horn.

Η σκηνοθέτιδα είπε για το νέο της εγχείρημα: “Το Alice, Darling είναι μια λεπτεπίλεπτη, αποχρωματισμένη ιστορία σχετικά με τον εξαναγκασμό και τον έλεγχο. Ως σκηνοθέτιδα, δεν θα μπορούσα να ζητήσω ένα καλύτερο καστ από αυτούς τους ταλαντούχους ηθοποιούς, που κατάφεραν με τέτοια δημιουργικότητα να δώσουν ζωή σε μία τόσο σημαντική ιστορία. Η χημεία μεταξύ της Anna Kendrick, της Wunmi Mosaku και της Kaniehtiio Horn ως οι τρεις φίλες, είναι πραγματικά απολαυστική”.

Η ιστορία βασίζεται στην Alice, ένα κορίτσι που ξεκίνησε να φέρεται περίεργα και να κρατάει μυστικά από το αγόρι της και τις δύο καλύτερες φίλες της. Όταν οι τρεις φίλες ξεκινούν για ένα “κοριτσίστικο” ταξίδι έξω από την πόλη, τότε όλα τα μυστικά αποκαλύπτονται, μετά την εξαφάνιση ενός κοριτσιού και την απρόσμενη εμφάνιση του αγοριού της Alice.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Alanna Francis. Όπως ανέφεραν οι παραγωγοί στο Babe Nation Films, το Alice, Darling είναι μία καλή ευκαιρία να ακουστούν ιστορίες από τη γυναικεία πλευρά και να ενδυναμώσουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Η υπεύθυνη της Lionsgate δήλωσε για τη νέα παραγωγή τους: “Είναι μία ταινία, την οποία μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως πρωταθλήτρια της εταιρείας μας. Είναι ένα καθοδηγητικό, ψυχολογικό θρίλερ, με πρωταγωνίστριες τρεις πολύ δυναμικές γυναίκες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που έχουμε την ευκαιρία να στηρίξουμε αυτή την απίστευτη γυναικεία ομάδα και το διαφορετικό της καστ”.

Διαβάστε επίσης: