Το βίντεο μέχρι στιγμής συγκεντρώνει 150.000 σχόλια και συνεχίζει ακάθεκτο.

Από EW Staff
08 Ιουνίου, 2021 @ 11:32

Δυναμική είσοδο στον κόσμο του TikTok έκανε η σταρ της ταινίας Clueless (Το Κορίτσι του Μπέβερλι Χιλς) του 1995, Alicia Silverstone. Το πρώτο βίντεο που ανάρτησε δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από αυτό, που περιμέναμε. 

Μία πιστή αναπαράσταση της χαρακτηριστικής της σκηνής από την ταινία, όπου ένα αγόρι την αγκαλιάζει ξαφνικά, ενώ εκείνη περπατάει αμέριμνη στον δρόμο, με αποτέλεσμα να τον σπρώξει αηδιασμένη.

Ντυμένη με ένα κίτρινο καρό σακάκι, παρόμοιο με αυτό που φορούσε ο χαρακτήρας της στην ταινία και με την βοήθεια του γιου της Bear αναβίωσε μία από τις πιο κλασικές σκηνές της αγαπημένης εφηβικής κομεντί. Τη στιγμή, που ο γιος της την αγκαλιάζει εκείνη αγανακτισμένη τον σπρώχνει μακριά, φωνάζοντας: «Μπλιαχ!». Βέβαια, στο τέλος του βίντεο “επανορθώνει” αγκαλιάζοντας τον σφιχτά. 

@aliciasilverstone

Ugh! As if… I wouldn’t join TikTok. 😉💛😘 #Clueless #AsIf

♬ Ugh… As if – Alicia Silverstone

Η 44χρονη Silverstone είναι η μόνη γυναίκα του παλιού Hollywood, που μπήκε στον κόσμο του TikTok και γνώρισε αμέσως μεγάλη δημοτικότητα. Πολλοί stars τον τελευταίο καιρό έχουν δημιουργήσει λογαριασμούς, όμως ελάχιστοι έχουν γνωρίσει τέτοια επιτυχία.

Όπως φαίνεται, η Alicia Silverstone ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Δείτε παρακάτω την original σκηνή της ταινίας για να κρίνετε και μόνοι σας. 

Διαβάστε επίσης: