Ο συνειρμός είναι αναπόφευκτος.

Από EW Staff
22 Οκτωβρίου, 2021 @ 14:35

Η Shannon Lee, αδερφή του ηθοποιού Brandon Lee, έκανε δηλώσεις λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας Halyna Hutchins, μετά από πυροβολισμό του Alec Baldwin στα γυρίσματα της ταινίας “Rust”.

Ο συνειρμός με ένα παλαιότερο αντίστοιχο περιστατικό σε γύρισμα ταινίας, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο ηθοποιός Brandon Lee, το όνομα του οποίου τρεντάρει στο Twitter έντονα σήμερα, είναι αναπόφευκτος. 

Ο Brandon Lee, γιος του θρυλικού Bruce Lee, σκοτώθηκε στο σετ γυρισμάτων του “The Crow” το 1993, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ένας ηθοποιός χρησιμοποίησε ψεύτικο όπλο για να πυροβολήσει τον Lee, το οποίο υποτίθεται ήταν γεμάτο με άσφαιρα βλήματα. 

Αργότερα αποκαλύφθηκε πως ένα θραύσμα ομοιώματος σφαίρας που είχε παραμείνει στην κάννη του όπλου. Ο ηθοποιός πέθανε στο νοσοκομείο μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Ήταν μόνο 28 χρονών. 

Η αδερφή του, Shannon Lee, έχει φτιάξει ένα λογαριασμό στο Twitter για να τιμήσει τον αδελφό της.  

“Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια της Halyna Hutchins και του Joel Souza, αλλά και όλων όσων ήταν παρόντες στο περιστατικό του Rust. Δεν πρέπει κανείς ποτέ ξανά να σκοτωθεί από όπλο σε γυρίσματα ταινίας. Τελεία.”, έγραψε σε ανάρτηση της νωρίτερα σήμερα. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: