Η Adele ανέφερε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στα πολλά κρούσματα Κορονοϊού.

Από EW Staff
21 Ιανουαρίου, 2022 @ 13:55
ADELE

Με ένα συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram την Πέμπτη, μια ημέρα πριν από την έναρξη των εμφανίσεών της, η τραγουδίστρια Adele ανακοίνωσε ότι αναγκάστηκε να αναβάλει τις παραστάσεις.

«Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν είμαστε έτοιμοι για το σώου», είπε. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τα οργανώσουμε όλα εγκαίρως και να φτιάξουμε ένα καλό σώου. Αλλά έχουμε καταστραφεί εντελώς από τις καθυστερήσεις και τον COVID.»

ΟΙ εμφανίσεις της Adele επρόκειτο να ξεκινήσουν σήμερα Παρασκευή στο Caesars Palace και να διαρκέσουν έως τις 2 Ιουλίου. Εμφανώς κουρασμένη και αναστατωμένη, ζήτησε συγγνώμη που ενημέρωσε τελευταία στιγμή.

«Η μισή ομάδα μου νοσεί από COVID, εξακολουθούν να είναι θετικοί στον ιό και ήταν αδύνατο να ολοκληρώσουμε ο σόου», είπε. “Και δεν μπορώ να δώσω ό,τι έχω αυτή τη στιγμή. Και έχω διαλυθεί τελείως. Και λυπάμαι που είναι τελευταία στιγμή. Είμαστε ξύπνιοι για πάνω από 30 ώρες τώρα».

Το Caesar’s εξέδωσε επίσης ανακοίνωση υποστηρίζοντας την απόφαση να καθυστερήσει το σόου: “Κατανοούμε την απογοήτευση. Η Adele είναι μια απίστευτη καλλιτέχνιδα, αφοσιωμένη εξαιρετικά στη μουσική της και στους θαυμαστές της. Η δημιουργία ενός σόου αυτού του μεγέθους είναι απίστευτα περίπλοκη. Υποστηρίζουμε πλήρως την Adele και είμαστε σίγουροι ότι η παράσταση που θα γίνει στο The Colosseum στο Caesars Palace θα είναι εξαιρετική.”

Οι ακυρώσεις και οι αναβολές συγκλόνισαν για άλλη μια φορά τη βιομηχανία του θεάματος καθώς η παραλλαγή του κορωνοϊού Omicron έχει εκτοξεύσει τα κρούσματα COVID-19 στα ύψη. Στο βίντεό της, η Adele υποσχέθηκε να επαναπρογραμματίσει όλες τις ημερομηνίες που χάθηκαν.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: