Θα είναι διαθέσιμο για streaming από τις 27 Οκτωβρίου.

Από EW Staff
06 Οκτωβρίου, 2021 @ 14:05

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του “Hypnotic”, το νέο του ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Kate Siegel του “The Haunting of Hill House”. Η ταινία σηματοδοτεί το πιο πρόσφατο project τρόμου της με την πλατφόρμα φέτος – υπενθυμίζουμε πως η πρώτη ήταν η σειρά “Midnight Mass” του Mike Flanagan, η οποία έχει λάβει θετική ανταπόκριση από τη στιγμή προβολής της τον περασμένο μήνα.

Στο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω μαζί με την αφίσα, βλέπουμε τη Jenn (Siegel) να ζητάει τη βοήθεια του Δρ. Meade (Jason O’Mara), προκειμένου να τη βοηθήσει με το άγχος της. Ωστόσο, ξαφνικά βρίσκεται σε μια επικίνδυνη και τρομακτική κατάσταση, όπου ο Δρ. Meade έχει τώρα τη δύναμη να την ελέγξει μέσω ύπνωσης.

Τη σκηνοθεσία έκαναν οι Suzanne Coote και Matt Angel, στηριζόμενοι σε ένα σενάριο του Richard D’Ovidio. Πρόκειται για μια παραγωγή του Michael J. Luisi, και πρωταγωνιστούν οι Kate Siegel, Jason O’Mara και Dulé Hill.

“Νιώθοντας κολλημένη, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, η Jenn, μια νεαρή γυναίκα στοιχειωμένη από μια σειρά τραυματικών γεγονότων, επιστρατεύει ένα διάσημο υπνοθεραπευτή, τον Δρ. Meade, για να τη βοηθήσει να αναρρώσει από τους εφιάλτες της. Ύστερα από μερικές έντονες συνεδρίες, τρομακτικά γεγονότα και μυστηριώδεις διακοπές ρεύματος, η Jenn σύντομα βρίσκεται παγιδευμένη σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Με τη βοήθεια του ντετέκτιβ Wade Rollins, η Jenn πασχίζει να βρει τη λύση του προβλήματος, πριν να είναι πολύ αργά και υπάρχουν θανατηφόρες συνέπειες”, λέει η επίσημη σύνοψη.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: