Αν και ο ηθοποιός δεν είχε ευχάριστες αναμνήσεις από τη μητέρα του, κατάφερε να τη συγχωρέσει.

Από EW Staff
26 Αυγούστου, 2021 @ 08:30

Αν και ο Hugh Jackman δεν είχε ευχάριστες αναμνήσεις από τη μητέρα του, η οποία τον εγκατέλειψε σε ηλικία οκτώ ετών, κατάφερε να τη συγχωρέσει και μάλιστα, ανάρτησε μία νέα φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρει μαζί της. 

Στο παρελθόν, ο ηθοποιός είχε εξηγήσει πως η μητέρα του, Grace MacNeil είχε εγκαταλείψει εκείνον και τα αδέρφια του στην Αυστραλία, όπου μεγάλωναν με τον πατέρα τους. Ο ηθοποιός τότε ήταν μόνο 8 ετών και μάλιστα, δεν του είπε καν αντίο πριν επιστρέψει στην πατρίδα της, την Αγγλία. 

Όταν οι γονείς του πήραν διαζύγιο, του δόθηκε η επιλογή να μετακομίσει μαζί της στην Αγγλία, όμως εκείνος προτίμησε να μείνει στο Σίδνεϊ με τον πατέρα του και τους δύο του αδερφούς, Ian και Ralph. Από την άλλη μεριά, oι αδερφές του, Zoe και Sonyia έφυγαν στην Αγγλία για να ζήσουν μαζί της. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός είχε περιγράψει τις τραυματικές αναμνήσεις: “Θυμάμαι πως φορούσε μια πετσέτα στο κεφάλι της και αρκέστηκε σε ένα γεια. Πρέπει να ήταν ο τρόπος της για να πει αντίο. Πήγαμε στο σχολείο κι όταν επιστρέψαμε στο σπίτι, δεν ήταν κανείς εκεί. Την επόμενη μέρα, δεχτήκαμε ένα τηλεγράφημα από την Αγγλία και μάθαμε ότι είχε πάει εκεί. Ο μπαμπάς κάθε βράδυ προσευχόταν να γυρίσει πίσω”. 

Με τα χρόνια βέβαια, κατάφερε να κατανοήσει τη μητέρα του για την ξαφνική φυγή της: “Της μίλησα αρκετά και κατάλαβα ότι πάλευε πολύ σκληρά μετά τη γέννησή μου. Μπήκε σε νοσοκομείο και υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη. Δεν υπήρχε καμία στήριξη πίσω στο σπίτι, για αυτό δεν γύρισε ποτέ. Πλέον έχουμε συμφιλιωθεί, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό”. 

Όπως είχε αναφέρει ξανά, αν και τους χώριζαν χιλιάδες χιλιόμετρα, ποτέ δεν ένιωσε ότι η μητέρα του δεν τον αγαπούσε. Αντιθέτως, ένιωθε πάντα μία απροσδιόριστη σύνδεση μαζί της: “Ήμουν πάντα συνδεδεμένος μαζί της και τώρα έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Ποτέ δεν ένιωσα ότι δεν με αγαπούσε, ακόμα και όταν έφυγε”.Στη νέα του ανάρτηση στο Instagram, ποζάρουν χαμογελώντας ο ένας στον άλλο, ενώ στη λεζάντα ο ηθοποιός γράφει: “Μαμά“.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: