Από EW Staff
25 Αυγούστου, 2022 @ 01:36
House Of The Dragon: Καθήλωσε 10 εκατομμύρια τηλεθεατές στο πρώτο επεισόδιο και αναμένεται να διπλασιαστούν τα ποσοστά τηλεθέασης.

IMG 9108 2

Στο House of the Dragons, οι πρωταγωνιστές Olivia Cooke και ο Rhys Ifans φωτογραφήθηκαν από τον Nadav Kander στο Λονδίνο.

image 23

House of the Dragons, H Eve Best φωτογραφίζεται από τη Nadav Kander στο Λονδίνο.

10 εκατομμύρια σχεδόν τηλεθεατές παρακολούθησαν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς του HBO, House of the Dragon αποδεικνύοντας πως οι δράκοι έχουν ακόμα μεγάλη απήχηση!

Πρόκειται για τηλεθέαση ρεκόρ για το HBO αν αναλογιστεί κανείς τα 2,2 εκατομμύρια τηλεθεατών του πρώτου επεισοδίου του Game of Thrones το 2011. Αυτό που δείχνει η έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν από πολύ νωρίς είναι ότι οι πλατφόρμες ήρθαν για να μείνουν και οι πολυδάπανες σειρές που παράγονται καθηλώνουν το κοινό!

image 18

House of the Dragon CR: Ollie Upton/HBO

H νέα σειρά αντί να αφηγείται μια μεγάλη ιστορία σε διάφoρα μέρη, ακολουθεί την οικογένεια Targaryen περίπου 200 χρόνια πριν γεννηθούν οι Jon Snow και Daenerys Targaryen.

Ουσιαστικά το «House of the Dragon» αφηγείται την ιστορία του Χορού των Δράκων, τον πόλεμο της διαδοχής μέσα στον περίφημο οίκο των Targaryen.

image 16

House of the Dragons, O Matt Smith φωτογραφήθηκε από τον Nadav Kander στο Λονδίνο.

Η ιστορία του «House of the Dragon» συστήνει στους θεατές μία ευρεία γκάμα χαρακτήρων από το πρώτο επεισόδιο που πυροδοτούν την πλοκή τις ιστορίας θίγοντας φλέγοντα θέματα όπως η εξουσία, η σεξουαλικότητα, η αγάπη, η πίστη και η προδοσία.

image 22

House of the Dragons, ο ηθοποιός Steve Toussain φωτογραφημένος από τον Nadav Kander.

Το House of the Dragon ξεκίνησε δυναμικά και τίποτα δεν αποκλείει να φτάσει σύντομα τους σχεδόν 20 εκατομμύρια τηλεθεατές που είχε το μεγάλο φινάλε του Game of Thrones. Κάθε επεισόδιο κόστισε 20 εκατομμύρια δολάρια και φυσικά βρίσκεται σε ευθεία κόντρα με το Lord of the Rings, the Rings of Power του οποίου κάθε επεισόδιο κόστισε 50 εκατομμύρια στο Amazon.

image 24

House of the Dragon CR: Ollie Upton/HBO

image 21

House of the Dragon: Η σειρά που σάρωσε σε τηλεθέαση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Στην χώρα μας, πάντως η πολύκροτη τηλεοπτική σειρά “House Of The Dragon” μεταδίδεται αποκλειστικά στην Vodafone TV. Απολαύστε λοιπόν τα 10 επεισόδια της πρώτης συγκλονιστικής σεζόν γιατί η δεύτερη είναι ήδη στα σκαριά!

image 10 3

House of the Dragon CR: Ollie Upton/HBO

image 20

House of the Dragons, Rhys Ifans
(Photo: Nadav Kander).
image 17 1

House of the Dragons, Paddy Considine (Photo:Nadav Kander)
image 19

House of the Dragons, Olivia Cooke (Photo: Nadav Kander)
IMG 9106 1

To διαφημιστικό πόστερ της πολύκροτης σειράς του ΗΒΟMax.

Διαβάστε επίσης: