Τις επόμενες εβδομάδες, το Apple TV+ θα κυκλοφορήσει το επίσημο trailer του δεύτερου κύκλου.

Από EW Staff
30 Μαρτίου, 2021 @ 15:40

Το Apple TV+ ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Home Before Dark, θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Παρασκευή 11 Ιουνίου του 2021.

Το Home Before Dark βασίζεται στην αληθινή και συνάμα απίθανη ιστορία της νεαρής ρεπόρτερ Hilde Kate Lysiak. Η Lysiak ίδρυσε το 2014 την Orange Street News με τη βοήθεια του πατέρα της κι ενώ ξεκίνησε ως μια απλή οικογενειακή εφημερίδα, αργότερα απέκτησε σελίδα στο Facebook, έναν ιστότοπο, ένα κανάλι στο YouTube και σύντομα ξεκίνησαν συνδρομές με ταχυδρομική παράδοση.

Τον Απρίλιο του 2016, η 9χρονη Lysiak βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα για μια υπόθεση βανδαλισμού, όταν άκουσε τον αρχηγό της αστυνομίας να λέει στο τηλέφωνο ότι έπρεπε να φύγει επειδή κάτι τραγικό. Η Lysiak σύντομα ανακάλυψε ότι το τηλεφώνημα αφορούσε μια δολοφονία λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από το σπίτι της με μια γυναίκα που είχε σκοτωθεί βίαια με ένα σφυρί.

Home Before Dark

Η μικρή είχε πάει τότε κρυφά στη σκηνή του εγκλήματος και αργότερα μαζί με τον πατέρα της κοινοποοίησαν την είδηση στην ιστοσελίδα τους με τίτλο “EXCLUSIVE: MURDER ON NINTH STREET”. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό και η Lysiak απέκτησε πολλούς εχθρούς και αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο για εκείνη όσο και για τους γονείς της που επιτρέπουν σε ένα παιδί να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Τη σειρά δημιούργησαν οι Dana Fox και Dara Resnikσυναντάμε και πρωταγωνιστές είναι οι ηθοποιοί Brooklynn Prince (The Turning), Abby Miller (The Sinner), Louis Herthum (Westworld), Michael Weston (Psych), Kylie Rogers (Skin) και Joelle Carter (Justified).

Διαβάστε επίσης: