Το διάσημο ειδύλλιο του Hollywood, που "δεν υπήρχε"...

Από EW Staff
20 Ιουλίου, 2021 @ 20:23

Πολλοί θαυμαστές του Henry Cavill παρακολουθούν την προσωπική του ζωή και ανά διαστήματα αναπολούν στα social media μερικά από τα διασημότερα ειδύλλια του ηθοποιού.

Βέβαια, ένα είναι αυτό που τους ξεφεύγει συχνά, παρά το γεγονός ότι είχε τραβήξει περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό με την ηθοποιό, Kaley Cuoco.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2013 ή τουλάχιστον τότε τους συνέλαβε για πρώτη φορά μαζί ο φωτογραφικός φακός. Εκείνο το διάστημα, η Kaley βρισκόταν στο απόγειο της δόξας της λόγω της συμμετοχής της στη διάσημη σειρά The Big Bang Theory και ο Henry επίσης, λόγω του ντεμπούτου του στη μεγάλη οθόνη ως Superman.

Όταν λοιπόν, αυτοί οι δύο αστέρες κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά μαζί, φαντάζεστε “τι έγινε” στα tabloids. Επρόκειτο για ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια του Hollywood.

Αν και κανείς δεν γνωρίζει για πόσο καιρό έβγαιναν οι δύο αστέρες, οι φήμες λένε πως ήταν κάτι εφήμερο, που κράτησε μόλις λίγες εβδομάδες. Να σημειωθεί πως η σχέση τους έγινε γνωστή λίγο μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από τον αρραβωνιαστικό της Josh Resnik. Όταν χώρισε με τον Cavill, αρραβωνιάστηκε ξανά, αυτή την φορά με τον Ryan Sweeting.

Πολλοί κάνουν λόγο για ένα “στημένο” ειδύλλιο, απλά και μόνο για να αποκτήσουν παραπάνω δόξα και να μπουν στα πρωτοσέλιδα, μιας και οι δυο την περίοδο εκείνη, ήταν από τους πιο πολυσυζητημένους πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς.

Αν κρίνει κανείς από την διάρκειά της σχέσης τους, καθώς και από το γεγονός ότι κανείς δεν στενοχωρήθηκε από τον χωρισμό, ίσως τα δημοσιεύματα να μην έπεσαν τελικά έξω…

Επιπλεόν, το γεγονός ότι η Kaley Cuomo δεν κράτησε φιλίες με τον Henry, όπως κάνει συνήθως με τους πρώην της, έριξαν κι άλλο “λάδι στη φωτιά”. Μάλιστα, όταν σε συνέντευξή της ρωτήθηκε για τη σχέση τους, η ηθοποιός απάντησε ότι “ήταν φανταστική -με όλες τις έννοιες της λέξης”.

Διαβάστε επίσης: