"Όλα είναι θέμα ψυχολογίας", δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Από EW Staff
15 Ιουλίου, 2021 @ 18:53

Ακόμα και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η Helen Mirren φρόντιζε να είναι πάντα “στην τρίχα”, ενώ ξόδευε περίπου μία ώρα καθημερινά μόνο για το μακιγιάζ της, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο People.

Η 75χρονη ηθοποιός δεν ξέχασε λεπτό πως είναι μία πανέμορφη γυναίκα από την αρχή της καριέρας της και ακόμα και στην ηλικία της φροντίζει με πολλή προσοχή την εικόνα της. “Είναι θέμα ψυχολογίας”, είπε χαρακτηριστικά.

“Κάθε μέρα, ακόμα και στην διάρκεια της καραντίνας λόγω του Covid-19, έφτιαχνα για μία ώρα περίπου το μακιγιάζ μου και φυσικά, όχι για τα μάτια του Taylor, αλλά για εμένα. Εκείνος βασικά, δεν το παρατηρεί ποτέ. Κάποιες φορές μάλιστα έρχεται και μου λέει κάπως προβληματισμένος: Α είσαι πολύ ωραία σήμερα. Χωρίς όμως να ξέρει το γιατί. Και τότε ξέρεις πως για να έκανε αυτό το σχόλιο, εγώ βαφόμουν περίπου μία ώρα”, είπε η ηθοποιός αναφορικά με τον σύζυγό της και σκηνοθέτη, Taylor Hackford.

Επίσης, εξήγησε πως ο λόγος που το έκανε, πέρα από την εμφάνισή της είναι και η ψυχική της υγεία: “Ένιωθα ότι ζούσα κανονικά τη ζωή μου, σαν να μην ήμουν σε καραντίνα, οπότε προσπάθησα να μετατρέψω έτσι την κατάσταση σε μια θετική εμπειρία για εμένα”.

Αυτό, που της έλειψε όμως περισσότερο όσο καιρό βρισκόταν απομονωμένη στο σπίτι της, ήταν οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, όπως αποκάλυψε με αφορμή την πρόσφατη εμφάνισή της στο 74ο Φεστιβάλ Καννών με ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα.

“Μπορώ να πω, πως αγαπώ το κόκκινο χαλί. Μου δίνεται η ευκαιρία να φορέσω απίστευτα όμορφα ρούχα και μου αρέσει πολύ αυτό. Εκτιμώ την τέχνη της ραπτικής και την αισθητική, φυσικά. Είμαι κορίτσι, είναι λογικό να μου αρέσει να ντύνομαι όμορφα. Και έπειτα, είμαι χαρούμενη που στο τέλος της βραδιάς επιστρέφω όλα αυτά τα κομμάτια και είμαι πάλι πίσω στα bohemian ρούχα μου”, δήλωσε κατενθουσιασμένη.

Όπως εξομολογήθηκε βέβαια, όταν έμαθε για την πρώτη της εμφάνιση σε κόκκινο χαλί μετά από τόσο καιρό, τρόμαξε. “Ενάμιση χρόνο βρισκόμουν πίσω από κλειστές πόρτες, φοβήθηκα, ένιωσα πολύ άγχος, αλλά μόλις βρέθηκα εκεί το διασκέδασα όσο τίποτα”, ανέφερε στο τέλος της συνέντευξής της.

Διαβάστε επίσης: